به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از سایت رسمی بهداشت مدارس مونتگومری نوشت: کارشناسان سلامت در این رابطه تاکید دارند که افزایش مصرف برخی از خوراکیها و غذاهای ناسالم نظیر تارت و کلوچه، فست فود، ذرت بو داده مایکروویوی، دونات، کراکر، کیک و بیسکویتهای بستهبندی در سالهای اخیر به این روند دامن زده است.
بر همین اساس متخصصان تغذیه و سلامتِ کودکان تاکید دارند که رعایت نکات ساده زیر، راهکارهای کلیدی برای پیشگیری به موقع از عارضه کلسترول بالا در کودکان و در نتیجه عوارض جدی آن در سالهای آتی زندگی هستند:
- در طبخ غذاهای خانگی از روغنهای طبیعی و غیرهیدروژنه مانند روغن کانولا یا زیتون استفاده کنید.
- غذاهایی که منشا طبیعی دارند فاقد چربیهای ترانس یا هیدروژنه هستند مانند انواع میوهها، سبزیجات، مرغ، بوقلمون، ماهی، لوبیا، غلات، نان و برخی غلات. بنابراین از این گروه از مواد خوراکی بویژه از دسته سبزیجات و میوهها در رژیم غذایی خانواده بیشتر استفاده کنید.
- اگر از مارگارین (کره گیاهی) استفاده میکنید، انواعی را انتخاب کنید که در هر قاشق غذاخوری بیش از دو گرم چربی اشباع نداشته باشد و اولین ماده تشکیل دهنده آن نیز روغن نباتی مایع باشد.