تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۵

نان سیر جزو نان‌های خوشمزه‌ای است که بسیار طرفدار دارد. می‌توانید با نان باگت هم این نان را فوری آماده و میل کنید.  

به گزارش همشهری آنلاین، نان سیر را معمولا به‌ عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده‌ای سبک استفاده می‌کنند. اگر فرصت غذا درست کردن ندارید و می‌خواهید در یک زمان کم غذایی آماده کنید که هم خوشمزه باشد و هم سیرتان کند نان سیر را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه نان سیر

► برای تهیه این غذای خوشمزه فست‌فودی به مواد زیر نیاز داریم:

نان باگت فرانسوی به مقدار لازم

یک بوته سیر

جعفری و ریحان و شوید ساطوری به میزان لازم

کره ۲ قاشق غذا خوری یا روغن زیتون

پنیر پیتزا به مقدار لازم

طرز تهیه نان سیر با نان باگت‌

ابتدا بوته سیر را در مایکروفر داخل فویل قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا کاراملی شود. سپس جعفری و شوید و ریحان و هر سبزی دیگری را که دارید ساطوری کنید و در یک تابه که کره را در آن آب کرده‌اید کمی تفت دهید. سیر را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید.

بعد از این مرحله نان باگت را به‌ صورت طولی با چاقو برش بزنید و مواد را داخل آن پر کنید و روی آنها پنیر پیتزا بریزید. نان‌ها را در سینی فر بچینید و اجازه دهید تا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد برشته شود. سپس از فر خارج و نوش جان کنید.

برچسب‌ها