به گزارش همشهری آنلاین، نان سیر را معمولا به عنوان پیشغذا یا میانوعدهای سبک استفاده میکنند. اگر فرصت غذا درست کردن ندارید و میخواهید در یک زمان کم غذایی آماده کنید که هم خوشمزه باشد و هم سیرتان کند نان سیر را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه نان سیر
► برای تهیه این غذای خوشمزه فستفودی به مواد زیر نیاز داریم:
نان باگت فرانسوی به مقدار لازم
یک بوته سیر
جعفری و ریحان و شوید ساطوری به میزان لازم
کره ۲ قاشق غذا خوری یا روغن زیتون
پنیر پیتزا به مقدار لازم
طرز تهیه نان سیر با نان باگت
ابتدا بوته سیر را در مایکروفر داخل فویل قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا کاراملی شود. سپس جعفری و شوید و ریحان و هر سبزی دیگری را که دارید ساطوری کنید و در یک تابه که کره را در آن آب کردهاید کمی تفت دهید. سیر را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد از این مرحله نان باگت را به صورت طولی با چاقو برش بزنید و مواد را داخل آن پر کنید و روی آنها پنیر پیتزا بریزید. نانها را در سینی فر بچینید و اجازه دهید تا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برشته شود. سپس از فر خارج و نوش جان کنید.