پیرو گزارش از اولین تولیدکننده عسل شهری و پرورش‌دهنده زنبور عسل که عقیده دارد شهروندان تهرانی می‌توانند از فضاهای بدون استفاده خانه و آپارتمانشان، مثل بالکن، تراس و پشت‌بام، برای کندوداری و تولید عسل شهری استفاده کنند، شهروندان سوالاتی را در این باره مطرح کردند. کارشناس مربوطه به چند پرسش‌ شما در این فیلم پاسخ داده است.

همشهری آنلاین - مریم قاسمی: «پیمان عراقی»، مدرس شیوه تولید عسل و روش اصولی کندوداری، که ابداع‌کننده تولید عسل شهری در تهران نیز هست، از تنوع پوشش گیاهی و فضای سبز محله‌های شهر تهران به عنوان فرصت مناسب برای تولید عسل شهری یاد می‌کند و به تاکید می‌گوید شهد گل‌ها و گیاهانی که در اطرافمان وجود دارد، اگر به طریق مناسب به عسل تبدیل نشود، در اثر تابش نور خورشید و گرمای هوا بخار و از دست می‌رود.

خواندنی‌های بیشتر را اینجا دنبال کنید.