به گزارش همشهری آنلاین، سالاد مرغ و نخود یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب مرغ با نخود، ذرت، کاهو، پیازچه، گردو و... تهیه میشود و به همین دلیل بسیار مقوی و کامل است و میتواند جایگزین وعده غذای اصلی باشد. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد مرغ و نخود همراه با آموزش سس این سالاد و نکات مهم مربوط به تهیه آن آورده شده است.
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و نخود
سینه مرغ: نصف یک عدد
نخود پخته: نصف لیوان
ذرت پخته: یک چهارم لیوان
کاهو: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
پیازچه: ۳ ساقه
شوید تازه: ۲ شاخه
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه: به میزان لازم
مغز گردو: به میزان دلخواه
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق مرباخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه: ۳ نصف فنجان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد مرغ و نخود
۱ ـ برای شروع کار سینه مرغ را همراه با سیر، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا سینه مرغ کاملا بپزد؛ سپس سینه مرغ پخته را از قابلمه خارج کنید و بعد از اینکه کاملا خنک شد، ریش ریش کنید.
۲ ـ کاهو را بشویید و بعد خرد کنید و داخل ظرف مورد نظر بریزید. ذرت پخته را همراه با پیازچه و شوید خرد شده به کاهو اضافه کنید؛ سپس سینه مرغ پخته و ریش شده را داخل ظرف بریزید.
۳ ـ داخل یک ماهی تابه کمی روغن زیتون بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا گرم شود؛ سپس مغز گردو خرد شده و نخود پخته را به آن اضافه کنید و با حرارت کم به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. در آخر پودر پاپریکا را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید. این ترکیب را روی مواد سالاد بریزید.
۴ ـ برای تهیه سس سالاد کافی است تا سس مایونز، سس خردل، آبلیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. میتوانید این سس را داخل سالاد بریزید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند؛ همچنین میتوانید سس را هنگام سرو روی سالاد بریزید. امیدوارم از خوردن این سالاد خوشمزه و مقوی لذت ببرید، نوش جان.
منبع: فرارو