همشهری آنلاین - آرش نهاوندی: طعم و بافت هات چاکلت خانگی اغلب مانند شکلاتهای داغی نیست که در کافی شاپها سرو میشوند، اما میتوان با رعایت نکات جذابی شکلات داغ خانگی را با طعم و بافت هات چاکلت کافهای درست کرد. اگر علاقهمند به شکلات داغ به سبک کافهای هستید، در این مطلب چند راه ساده اما سالم برای تقویت طعم و بافت غنی این نوشیدنی بدون اضافه کردن آرد گلوتن ارائه شده است.
استفاده از شیر پرچرب
یک راه ساده برای خوشمزه کردن هات چاکلت، انتخاب شیر پرچرب یا شیر نارگیل به عنوان جایگزین شیر پرچرب است. حتی برای بهتر کردن طعم این نوشیدنی شیرین و خوشمزه، میتوان هم از شیر پر چرب و هم شیر نارگیل به صورت نصف – نصف استفاده کرد. این دو ماده خوراکی به طور طبیعی با افزایش غلظت به هات چاکلت، بیشتر به آن حالت کرمی و خامهای میدهند.
اضافه کردن شکلات
افزودن شکلات این یکی از سادهترین راهها برای بهتر کردن هات چاکلت خانگی است، فقط از شکلات با کیفیت بالا با محتوای کاکائوی بیشتر یا از شکلات تلخ یا شکلات ترکیبی استفاده کنید که میتواند به قوام بیشتر شکلات داغ کمک کند. میتوانید از شکلات ریز خرد شده یا از چیپس شکلات نیز استفاده کنید.
استفاده از کره بادام زمینی یا بادام
یک قاشق کره آجیل مانند کره بادام یا بادام زمینی اضافه کنید تا به یک فنجان شکلات داغ ساده قوام و غلظت بدهید. افزودن کرههای آجیل شیرین نشده میتواند گزینهای عالی برای پیشگیری از افزایش وزن باشد، زیرا این کرههای شیرین نشده سرشار از پروتئین هستند.
شکلات ذوب شده
سعی کنید به جای پودر کاکائو از شکلات ذوب شده برای تهیه هات چاکلت استفاده کنید. این مایع غلیظ میتواند به شکلات داغ شما را بدون نیاز به غلظت دهندههای اضافی غلظت و قوام دهد.
دانههای چیا
مخلوطی از پودر دانه چیا و جو را درست کنید و در حین جوشیدن هات چاکلت به آن اضافه کنید، این به نوشیدنی شما غنا و قوت میبخشد و همچنین طعم و مزه آن را افزایش میدهد. آنتی اکسیدانهای موجود در شکلات، دانههای چیا و جو دوسر سلامت نوشیدنی شیرین شما را تضمین میکند (دانه چیا اصالتا متعلق به آمریکای مرکزی است. دانههای چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. از دانههای چیا میتوان ۲۵ تا ۳۰ درصد روغن استخراج کرد ).
افزودن خامه همزده کم چرب
یکی دیگر از راههای آسان و سالم برای خوش خوراکتر کردن هات چاکلت، افزودن مقداری خامه کم چرب تازه همزده به این نوشیدنی است.
بیشتر بخوانید: