فصل اسفناج فرا رسیده و زمان آن است که از این سبزی برگ‌دار غنی از آهن نهایت استفاده را ببرید. اما تازه نگه داشتن اسفناج برای مدت طولانی کار آسانی نیست زیرا فقط در عرض چند روز شروع به پژمرده شدن می‌کند.

همشهری آنلاین - آرش نهاوندی: اگر دوست دارید اسفناج را به وعده‌های غذایی خود اضافه کنید، باید این را نیز بدانید که تازه نگه داشتن آن برای مدت طولانی مشکل است، در این مطلب به چند نکته ساده اشاره شده که رعایت این نکات به حفظ تازگی اسفناج برای مدت طولانی کمک می‌کند.

اسفناج تازه انتخاب کنید

اولین قدم برای نگهداری اسفناج با انتخاب برگه‌های اسفناج تازه و ترد آغاز می‌شود. از خرید برگ‌های پژمرده یا زرد خودداری کنید، زیرا بیشتر مستعد فساد هستند.

رطوبت اضافی را خشک کنید

رطوبت بیش از حد می تواند منجر به رشد باکتری ها و فاسد شدن سریع اسفناج شود. برگ‌های این سبزی را با یک حوله کاغذی تمیز خشک کنید یا از سالاد اسپینر (یا دستگاه سالاد ساز که می‌توان در آن سبزیجات شسته شده را خشک، خرد و زنده کرد) برای جلوگیری از مصرف بی رویه آب استفاده کنید.

اسفناج را در ظرف یا پلاستیکی بگذارید

اسفناج را پس از خشک شدن در یک کیسه پلاستیکی یا یک ظرف دربسته قرار دهید. قبل از بستن کامل کیسه یا ظرف، تا حد امکان آن را از هوا خالی کنید و سپس آن را در یخچال بگذارید.

در کشوی یخچال قرار دهید

کیسه یا ظرف بسته شده را در کشوی مخصوص سیزیجات ترد یخچال خود قرار دهید. کشوی ترد سبزیجات برای حفظ رطوبت بیشتر طراحی شده که به تازه تر ماندن سبزی‌های برگ‌دار کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید:

منبع: همشهری آنلاین