کوکو در آشپزی ایرانی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. به انواع و اشکال مختلف هم پخته می‌شود؛ چون روش تهیه ساده‌ای دارد و به سرعت آماده می‌شود.

همشهری: ماده اصلی کوکو تخم‌مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب‌زمینی و ادویه می‌توانید استفاده کنید. دستور پخت چند نوع کوکو سیب‌زمینی ساده، جذاب و کم‌هزینه را از دست ندهید.

کوکو سیب‌زمینی شکم‌پر

مدت زمان پخت: یک‌ساعت و نیم

تعداد: ۵نفر

مناسب: همه گروه‌های سنی

مواد لازم :

سیب‌زمینی متوسط:۴عدد

پیاز: یک عدد

گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰گرم

تخم‌مرغ:۳عدد

جعفری خردشده: ۲قاشق غذاخوری

پودر سوخاری: ۲قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن: به میزان لازم

دستور پخت:

۱. سیب‌زمینی‌ها را شسته و آب‌پز کنید.

۲. برای تهیه مواد میانی کوکو، پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.

۳. ادویه‌ها و گوشت چرخ‌کرده را با پیاز مخلوط کنید. پس از سرخ شدن گوشت، نمک و یک قاشق غذاخوری رب را اضافه کنید.

۴. سیب‌زمینی‌های آب‌پز را رنده و در ادامه تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به آن اضافه کنید.

۵. پودر سوخاری، جعفری خردشده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن را به مواد درون کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۶. از مواد سیب‌زمینی به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دست خود پهن کنید. مقداری از مواد گوشتی را داخل آن ریخته و دوباره کمی از مواد سیب‌زمینی را روی آن بگذارید. کوکو سیب‌زمینی را جمع کرده و آن را به شکل دلخواه فرم‌ دهید.

۷. کوکوها را یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید.

نکته:

- استفاده از آب هنگام اندازه کردن مواد کوکو باعث می‌شود که مواد به‌دست شما نچسبند.

منبع: روزنامه همشهری