تهیه کوکوها اگر چه سهل و ساده است اما دستور پخت های متفاوتی دارد. یکی از کوکو های جذاب و خوشمزه ای که در اصفهان پخت می شود کوکو قندی است که البته مناسب افراد دیابتی هم نیست.

كوكوقندي اصفهان

همشهری: از این کوکو به عنوان دسر و پیش غذا هم استفاده می‌شود. ظاهر این غذا بسیار زیبا و جذاب است.

کوکو سیب‌زمینی قندی اصفهانی

معرفی: کوکو قندی جزو غذاهای اصیل اصفهانی است. این کوکو قندی، طعم شیرینی دارد و در تهیه آن از شکر استفاده می‌شود؛ به همین دلیل افرادی که مبتلا به دیابت هستند باید در خوردن آن احتیاط کنند. این کوکو را می‌توان به‌عنوان دسر یا پیش‌غذا نیز سرو کرد.

مدت زمان پخت: یک ساعت

تعداد:‌ ۵نفر

مناسب: همه افراد به جز رژیمی‌ها و دیابتی‌ها

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ‌۳عدد بزرگ

تخم‌مرغ: ۶عدد

زعفران دم‌کرده: ‌یک قاشق غذاخوری

پودر هل: یک قاشق چایخوری

شکر: ‌۴قاشق غذاخوری

پودر یا عصاره وانیل: به میزان لازم

روغن سرخ‌کردنی: به میزان لازم

مواد لازم برای شهد:

آب: ۱۵۰گرم

گلاب: ۱۰۰گرم

شکر: ۳۰۰گرم

زعفران و پودر هل: به میزان لازم

دستور پخت:

آماده‌سازی شهد کوکو قندی:

۱. در قابلمه مناسب شکر و آب را مخلوط کنید.

۲. قابلمه را روی شعله متوسط گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا بجوشد و شکر کاملا در آب حل شود.

۳. گلاب، زعفران دمکرده و پودر هل را در شهد بریزید و منتظر بمانید تا شهد برای ۱۰دقیقه دیگر بجوشد. سپس گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا شهد خنک شود.

آماده‌سازی کوکو:

۱. سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید. پس از خنک شدن پوست آنها را بکنید و ریز رنده کرده یا با گوشتکوب به‌خوبی له کنید.

۲. تخم‌مرغ‌ها را با شکر، عصاره وانیل، زعفران و پودر هل در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شوند.

۳. مایه تخم‌مرغی را کم‌کم به سیب‌زمینی‌های له‌شده بیفزایید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس ۴قاشق غذاخوری از شهد سرد شده را در مایه کوکو بریزید و مخلوط کنید.

۴. ماهیتابه را روی شعله گاز بگذارید تا گرم شود. سپس کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود. مایه کوکو قندی را در روغن داغ بریزید و ۲سمت آن را خوب سرخ کنید. سپس آن را به‌شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف سرو بچینید. بقیه شهد را روی کوکو قندی بریزید و برای ۱۰دقیقه اجازه دهید تا شهد به خورد کوکو برود.

۵. روی کوکو قندی را با خلال بادام و پسته تزیین کنید.

نکته:

‌ـ کوکو قندی اصفهانی را می‌توان در ‌فر نیز درست کرد.

- برای این کار، پس از چرب کردن قالب مورد نظر، مایه کوکو را در قالب بریزید و برای مدت ۴۵دقیقه در ‌فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

-پس از پخت در ‌فر، شهد را روی کوکو قندی بریزید.

کد خبر 858590
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha