همشهری - نیلوفر ذوالفقاری: فرقی نمیکند سیبزمینی تنوری باشد یا آبپز، ترکیب سیبزمینی با طعمهای متنوع، طعمهای جدید میسازد که میتواند حسابی سفره شما را رنگین کند. این پیشغذاها بین بچهها هم پرطرفدار هستند.
نام غذا: سیبزمینی با سیر
مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مناسب:کودکان و بزرگسالان
مواد لازم:
سیب زمینی کوچک: ۶ عدد
کره ذوب شده : ۵ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
سیر متوسط:۳ حبه
پودر آویشن:یک قاشق چایخوری
فلفل و نمک:به میزان لازم
دستور پخت:
۱. سیب زمینیها را آب پز کنید. برای این کار آنها را درون قابلمه بریزید و با مقداری آب و نمک بپزید.
۲. با پخت سیب زمینیها، آنرا آبکش کنید و روی سینی فر بچینید.
۳. با پشت یک لیوان روی سیب زمینیها را کمی فشار دهید تا پهن شوند. سپس روی آن کره ذوب شده بریزید.
۴. سیر را ریز خرد کرده و به همراه آویشن، نمک، فلفل سیاه و پنیر پارمزان روی سیب زمینیها بریزید.
۵. سینی را داخل فر قرار دهید و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه به سیب زمینیها زمان بدهید تا طلایی، برشته و ترد شوند.
نکته: موقع پخت سیبزمینیها، اجازه ندهید بیش از حد پخته و وا رفته شوند.
نام غذا: مافین سیبزمینی
مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد نفرات: ۱۲ نفر
مناسب:کودکان و بزرگسالان
مواد لازم:
سیب زمینی نگینی خرد شده: ۴ عدد
آرد بکینگ پودردار: ۴ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
خمیر مایه: یک لیوان
تخم مرغ : ۴ عدد
دستور پخت:
۱. ۱۲ عدد قالب یک نفره کیک مافین تهیه کنید. سپس کف قالب را با مقدارکمی روغن چرب کنید.
۲. سیب زمینی نگینی را در آب جوش بریزید. پس از ۱۰ دقیقه که نرم شد، آبکش کنید.
۳. به سیب زمینیهای پخته و له شده، آرد، شکر، بکینگ پودر، مخمر و زردههای تخم مرغ اضافه کنید. وقتی همه مواد ترکیب شد، سفیدههای تخممرغ را هم زده و روی مواد بریزید.
۴. تکههای کوچک خمیر به دست آمده را درون قالب کیک بریزید. سپس قالبها را برای ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
نکته: دمای فر نباید زیاد باشند. می توانید دما را روی ۲۰۰ درجه بگذارید و بعد از ۱۰ دقیقه آن را به ۱۶۰ درجه کاهش دهید.