همشهری-سعیده مرادی: سالاد سیبزمینی با ماست در کنار خوشمزگی، یک سالاد کاملا سالم برای همه گروههای سنی است تا طعمی متفاوت را با کمترین کالری تجربه کنند.
سالاد سیبزمینی با ماست
مدت زمان پخت: ۴۵دقیقه
تعداد نفرات: ۵نفر
مناسب: افراد رژیمی و ورزشکاران
مواد لازم:
سیبزمینی: ۴عدد
ماست کم چرب: یکدوم پیمانه
پیازچه خرد شده: ۲عدد
شوید تازه: یکونیم قاشق غذاخوری
نخود و ذرت پخته شده: یکدوم پیمانه
خیارشور: یه میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشن: به میزان لازم
دستور پخت:
۱- ابتدا سیبزمینیها را خوب بشویید و پوست آن را تمیز کنید و به همراه کمی نمک و آب داخل قابلمه قرار دهید و بگذارید تا بپزند.
۲. بعد از پخت، سیبزمینیها را از آب خارج کرده و اجازه دهید تا کمی خنک شوند. سپس پوست سیبزمینیها را بگیرید و به شکل مکعبهای یک اندازه خرد کنید.
۳- در ادامه شوید، پیازچه و خیارشورها را بشویید و ریز خرد کنید و آنها را کناری قرار دهید.
۴. در این مرحله نخود و ذرت را بخارپز کرده یا داخل قابلمه با کمی آب بپزید تا خوب نرم شوند. البته میتوانید از کنسرو هم استفاده کنید.
۵- حالا باید سس سالاد را تهیه کنید. برای تهیه سس رژیمی باید ماست را به همراه پیازچه و شوید خرد شده و ادویههای مورد نظر داخل یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
۶- در انتها سیبزمینی خرد شده را به همراه شوید، پیازچه، خیارشور، نخود و ذرت داخل یک کاسه بریزید و باهم ترکیب کنید. بعد
۷. سس را به سالاد اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا به خورد مواد رفته و ترکیبی مناسب حاصل شود.
نکته:
- این سالاد بسیار سبک است، زیرا مرغ، تخممرغ و سس مایونز ندارد.
- در تهیه این سالاد درصورت تمایل میتوانید از هویچ نگینی نیز استفاده کنید.
- این سالاد را میتوانید همان لحظه سرو کنید یا در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند.