ساندویچ مرغ و قارچ خانگی غذایی با ‌طعم‌های خوشمزه است که می‌توانید آن را هر زمان از روز تهیه کنید. مرغ پروتئین لازم بدن را مهیا می‌کند و برای رشد و ترمیم عضلات ضروری را فراهم می‌کند، در حالی که قارچ‌ ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌های ضروری مانند سلنیوم ارائه می‌دهد.

به گزارش همشهری آنلاین، از همه مهمتر، طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی بسیار ساده است و تنها با چند ماده غذایی می‌تواند یک وعده غذایی خوشمزه را برای اعضای خانواده تهیه کنید. در این مقاله از وبسایت «همشهری آنلاین» در مورد طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی صحبت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: تهیه ساندویچ های ساده برای دانش آموزان

مواد اولیه ساندویچ مرغ و قارچ

در جدول زیر مواد لازم در طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی آورده شده است:

مواد لازم

مقدار

سینه مرغ

یک عدد

قارچ

۱ فنجان

پیاز

۱.۲ کوچک

سیر

یک عدد

روغن زیتون یا کره

یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

برای طعم بهتر

نان باگت

۲ عدد

سس مایونز

یک تا ۲ قاشق غذاخوری

کاهو

چند برگ

پنیر ورقه‌ای

به تعداد لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

در ادامه به طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی اشاره می‌کنیم:

  1. سینه مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ‌با کمی روغن زیتون یا کره گرم کنید.
  2. سینه مرغ را در ماهیتابه قرار دهید و به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بپزید. مرغ را ماهیتابه بیرون بیاورید و آن را نازک برش دهید.
  3. در همان ماهیتابه در صورت نیاز کمی روغن یا کره اضافه کنید. پیاز را تفت دهید تا کمی تیره شود، سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود (حدود ۱ دقیقه).
  4. قارچ‌های ورقه شده را اضافه کنید، با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید و تفت دهید تا طلایی و نرم شوند (حدود ۴ تا ۵ دقیقه).
  5. در یک طرف هر تکه نان سس مایونز بمالید. کاهو داخل نان باگت قرار دهید. مرغ ورقه شده و قارچ‌های تفت داده شده را روی کاهو قرار دهید.
  6. در صورت تمایل یک تکه پنیر اضافه کنید. برش دوم نان را روی آن قرار دهید.
  7. برای یک ساندویچ گرم می‌توانید آن را در ماهیتابه برشته کنید. فقط هر طرف را حدود ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شود.
  8. ساندویچ را نصف کنید و به صورت گرم نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ‌های سرد و خوشمزه

ترفندهای تهیه مرغ و قارچ خانگی

در طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی به ترفندهای زیر توجه کند:

  • سینه یا ران مرغ بدون پوست را انتخاب کنید، زیرا به طور مساوی پخته می‌شوند و به خوبی با قارچ‌ها ترکیب خواهند شد. ران کمی نرم‌تر است، در حالی که سینه‌ها بافتی سفت دارد.
  • قبل از پختن، مرغ را با نمک، فلفل و گیاهان مورد علاقه خود (مانند آویشن، رزماری یا پودر سیر) مزه‌دار کنید.
  • برای طعم بیشتر، مرغ را در روغن زیتون، سیر و گیاهان به مدت چند ساعت یا یک شب قبل از پختن مرینیت کنید.
  • برای داشتن رنگ و مواد مغذی بیشتر می‌توانید سبزیجات دیگری مانند گوجه فرنگی، اسفناج یا فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ رژیمی و سالم

ارزش غذای ساندویچ مرغ و قارچ چقدر است؟

در جدول زیر می‌توانید ارزش غذایی ساندویچ مرغ و قارچ را مشاهده کنید:

کالری (یک ساندویچ)

۳۵۰ تا ۴۵۰ کیلو کالری

پروتئین

۲۵ تا ۳۰ گرم

چربی کل

۱۰ تا ۱۵ گرم

چربی اشباع

۲ تا ۴ گرم

کربوهیدرات

۴۰ تا ۵۰ گرم

فیبر

۴ تا ۶ گرم

شکر

۴ تا ۶ گرم

کلسترول

۶۰ تا ۸۰ میلی گرم

سدیم

۵۰۰ تا ۷۰۰ میلی گرم

کلام آخر

اکنون طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی را یاد گرفتید و به خوبی می‌توانید این غذای خوشمزه را در خانه درست کنید. توصیه می‌کنیم از مواد غذایی تازه برای استفاده حداکثری از مواد مغذی ساندویچ خود بهره ببرید. علاوه بر این، این امکان را دارید هر ماده غذایی دیگر را به عنوان مزه به ساندویچ مرغ و قارچ خانگی خود اضافه کنید. مطمئماً همه اعضای خانواده به ویژه بچه‌ها از خوردن این ساندویچ نهایت لذت را خواهند برد.