تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۳

پنکیک یک صبحانه اروپایی است که در سالهای اخیر بین مردم ما هم طرفدار پیدا کرده و البته روش تهیه آن هم ساده است.

همشهری: در دستور زیر، برای تهیه پنکیک از کدو حلوایی استفاده شده است که یک غذای مفید و مقوی به حساب می آید.

تعداد: 2نفر (هر نفر 3 عدد)

آماده سازی: 45 دقیقه

مواد لازم:

شیر: ½ پیمانه

پوره کدو حلوایی:5 قاشق غذاخوری

تخم مرغ:½ عدد

کره آب کرده یا روغن:2 قاشق چایخوری

آرد : ⅔ پیمانه

بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری

پودر دارچین، زنجبیل و نمک:¼ قاشق چایخوری

شکر: به مقدار دلخواه

روش تهیه

1-برای تهیه پوره کدو حلوایی می‌توانید یا آنها را پوست کنده، به صورت مکعب‌ خرد کنید و داخل ظرفِ پخت بریزید. (پخت در این روش سریعتر انجام می‌شود) یا با پوست داخل ظرفِ پخت قرار دهید و بعد از پخت با قاشق، کدو را از پوست جدا کنید.

2-در هر دو روش میتوانید کفِ ظرف مقدار کمی آب بریزید و در بسته با حرارت کم بپزید یا آب نریزید و بخارپز کنید.

3-بعد از پختن کدوحلوایی، آن را با پشت قاشق، مخلوط کن یا گوشکوب برقی پوره کنید.

4-پوره کدو حلوایی خنک شده، شیر، تخم مرغ، سرکه، کره یا روغن را باهم مخلوط کنید.

5-در ظرف جداگانه آرد، بیکینگ پودر، دارچین، زنجبیل، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس آنها به مخلوط قبلی افزوده و به اندازه‌ای مخلوط کنید که فقط ترکیب شوند. (نباید زیاد بهم بزنید)

6-ماهیتابه معمولی یا گریل را با حرارت بیشتر از متوسط، داغ کنید.برای هر پنکیک ¼ پیمانه یا 4 قاشق غذاخوری از مواد را در ماهیتابه بریزید تا پخش شود. (اگر از قاشق استفاده می‌کنید، هر 4 قاشق را در ظرفی ریخته و یکجا در ماهیتابه بریزید یعنی قاشق قاشق در ماهیتابه نریزید)

7-زمانی که در تمام سطح آن حباب ایجاد و لبه ها تیره شدند، پنکیک را برگردانید.رنگ هر دو سمت پنکیک باید قهوه ای روشن شود.

8-پنکیک کدو حلوایی را میتوانید به صورت دلخواه با عسل، مربا، شیره یا پودر قند و در کنار یک لیوان شیر سرو کنید.

نکته:

برای اینکه صبح سریعتر این پنکیک کدو حلوایی خوشمزه را آماده کنید، کدو حلوایی را از شب قبل بپزید.

از پوره کدو حلوایی گرم برای تهیه پنکیک استفاده نکنید.