به گزارش همشهریآنلاین نویسنده کتاب «اینک دین» که با عنوان فرعی سرشت ایمان در عصر مدرن برگردان فارسی شده است، از متالهان و دینپژوهان برجسته و از شاگردان نامدار ژاک دریدا است که همانند استادش کوشیده، بر بستری ساختارشکنانه، پرسشها و پرسمانهای کلیدی دین در این عصر را مطرح کند و در کمال انصاف، در دل تاریکترین ادوار و پیچیدهترین شرایط روانی و معنوی تاریخ بشر،روشها و پاسخهایی معتدل ارائه کند.
به نوشته مترجم در مقدمه کتاب« نویسنده نه اهل تجویز است و نه اهل تقدیس امور و شرایعی خاص،بلکه نگرش وی صرفنظر از قبول یا ردآن،نوعی مواجهه یاحضور در فرهنگ و زیست کثرتگرایانه معاصر است. جهانی که کیفیت ارتباطات، اطلاعات، زندگی اجتماعی، سیاست،الهیات و علوم پایه و انسانی در آن به کلی با گذشتههای دور و نزدیک متفاوت است و اگر چنین تلاشهای خجسته و ژرفی نباشد، ظلمت بی اخلاقی، کدورت بیایمانی، و فاجعه بیمعنایی همچون گردابی انسان را در دوزخی خود ساخته فرو خواهد برد.
در کتاب علاوه بر متنی دقیق درباره نویسنده و جایگاهش در الهیات کنونی غرب که از سوی مترجم تدوین شده است،پانوشتهای گرهگشایی( برای عموم خوانندگان) فراهم آمده تا خواننده بتواند درک دقیقتری از مباحث داشته باشد.
کتاب در 5 فصل،عشق به خدا،چگونه جهان سکولار، پساسکولار شد،قوّت باتو باد،مردم غیر ممکن و درباره دین – بدون دین تدوین شده است.
اینک دین(سرشت ایمان در عصر مدرن):مولف:جان دی کپیوتو/مترجم:مرضیه سلیمانی/ناشر:نشر علم،چاپ اول،1388/قطع رقعی،جلد شومیز،قیمت:4500 تومان،240 صفحه.
کتاب دین در قرن بیست و یکم، در مجموعه«دینهای جهانی» زیر نظر نینیان اسمارت، توسط انتشارات راتلج در سال 1999 منتشر شده است و در خصوص وضعیت دینی جهان در قرن بیست و یک و سنتها و طریقتهای مذهبی در آستانه هزاره جدید ، چشم اندازی مفید، منحصر به فرد و روشنگر به دست میدهد.
همچنین ، کتاب به واسطه رهیافتی مردم-محور و مضمون-مدار در خصوص طیف گسترده نهضتهای دینی جدید، درآمدی ارزشمند ارائه میکند و روابط دوستانه یا خصم آمیز درون-دینی، و برون-دینی از بنیاد گرایی و انحصار طلبی گرفته تا گفتوگوهای بینالادیانی را مورد بررسی قرار میدهد.
نویسنده در عین حال میکوشد چگونگی تحول و انتشار ادیان در زمانه فناوریهای پیشرفته ارتباطات را مورد واکاوی قرار دهد.
نینیان اسمارت هم در مقدمه کتاب خود آورده که این دسته از کتابها ، از جمله کتاب یاد شده را ،گروهی از دانشمندان برجسته وعموما جوانی نوشتهاند که نماینده نسل جدیدی از نوینسدگانند و در زمینه مطالعات دینی قلم میزنند.
هدف این نویسندگان ضمن آگاهی بر تاثیرات سیاسی و تاریخی دین، ارائه بعد معنوی دین به روشی تازه و پرکشش است.
در هر فصل مترجم در پانوشتهایی به توضیحات برخی نکات مبهم کتاب و اعلام و شخصیتها پرداخته است.
کتاب در 4 فصل به همراه یک واژهنامه و یادداشتهای مولف و نمایه تدوین شده است.
چهار فصل کتاب عبارتند از «فرآیندهای جهانی»،سنتهای دینی در جهان مدرن»،«نهضتهای دینی جدید»،«ارتباطات بین ادیان»
دین در قرن بیست ویک/مولف:ماری پتفیشر/مترجم: مرضیه سلیمانی،ناشر: انتشارات علم،چاپ اول 1388 ، قطع رقعی شومیز،قیمت:4500 تومان،256 صفحه.
از این مترجم پیش از این تصحیح و تحشیهنویسی و تعلیقنگاری بر کتاب «اصطلاحات صوفیان» توسط انتشارات علمی و فرهنگی به بازار کتاب عرضه شد.[انتشار تصحیحی دقیق از اصطلاحات صوفیان]