یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۲
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: برای سبز ماندن چغاله‌ها در ترشی، از کات کبود و برای ترد ماندن‌شان، از آب آهک استفاده کنید.

دسر

• اگر می‌خواهید چغاله‌ها سبز بمانند، به اندازه نوک قاشق چای‌خوری کات کبود، همراه با
5 قاشق نمک در یک لیتر آب حل کرده، چغاله‌ها را درون آن بریزید ، طوری که محلول روی چغاله‌ها را بگیرد.

• به مدت یک شب، بگذارید چغاله‌ها درون محلول بمانند.

• سپس، چغاله‌ها را از صافی رد کنید.

• برای ترد شدن چغاله‌ها، یک قاشق غذاخوری آهک را در یک لیتر آب حل کرده، سپس صبر کنید تا ته نشین شود.

• آب روی آهک‌های ته نشین شده را بردارید و چغاله‌ها را به مدت یک شبانه روز درون آن قرار دهید پس از آن آب درون چغاله‌ها را هر 3- 2 ساعت یکبارعوض کنید تا مطمئن شوید آهکی درون چغاله‌ها باقی نمانده باشد.

• چغاله‌ها را روی یک پارچه پهن کرده تا آب اضافی آن‌ها کاملا گرفته شود.

• چغاله‌ها را درون شیشه بریزید و از آن بچشید اگر نمک آن‌ها کم بود به آن‌ها نمک اضافه کنید چرا که اگر نمک چغاله‌ها کم باشد پس از مدتی شل می‌شوند.

• چند حبه سیر، چند شاخه ترخون و مقداری موسیر را به محتوای شیشه اضافه کنید.

• وقتی شیشه پر شد درون آن سرکه بریزید تا حدی که روی چغاله‌ها را بگیرد.

• درب آن را به طور کامل ببندید، طوری که هوا به هیچ وجه وارد آن نشود.

• پس از دو هفته ترشی آماده است.

کد خبر 104816
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز