جهت تهیه این دسر خوشرنگ و خوشمزه برای 6 نفر به مواد زیر نیاز دارید:
طالبی متوسط: یک عدد
پودر ژله ترجیحا به رنگ قرمز یا نارنجی: یک بسته
آب جوش: یک لیوان
آب سرد: یک لیوان
طرز تهیه:
• ابتدا طالبی را خوب شسته، سپس آن را از وسط، به دو نیم تقسیم کنید.
• تخمهای درون آن را خارج کنید.
• پودر ژله را ابتدا درون لیوان آب جوش ریخته و هم بزنید و از حل شدن آن کاملا مطمئن شوید، سپس محتوای درون لیوان را در ظرفی بریزید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده، خوب هم بزنید.[دسر تابستانی؛ موس ژله توت فرنگی]
• محتوای ظرف را درون هر دو نیمه طالبی به جای تخمهای خارج شده بریزید.( در واقع از دو نیمه طالبی به عنوان کاسههای ژله استفاده کنید).
• دسر را درون یخچال به مدت 4- 3 ساعت یا تا زمانی که خوب ببندد، قرار داده، سپس آن را از یخچال خارج کرده و هر نیمه آن را به سه قسمت مانند شکل، برش دهید.[ژله بستنی در ظرف گرمکی]
توجه: برای جذب ژله درون طالبی، با قاشق، درون هر دو نیمه آن، فرو رفتگیهای کوچکی ایجاد کنید.