گردون> گیلان، استانی شمالی است که سالانه مسافران زیادی را در خود می‌پذیرد. آب و هوای این استان مرطوب و گاهی گرم است، اما دریای خروشان خزر و ساحل چمخاله، این گرما را از بین می‌برد.

جایی که از غذاهایش نمی‌شود گذشت

از دریای زیبای آن اگر بگذریم، بندرانزلی هم ساحل زیبای دیگری است که اگر با یک بشقاب گوجه سبز به دیدنش برویم، بسیار خوش می‌گذرد. از سوغاتی‌های گیلان گوجه سبز، گردو، زیتون‌، رب گوجه سبز و رب انار را فراموش نکنید. بعد از این‌ها، به غذاهای محلی گیلان می‌رسیم که حتی اگر هر روز هم بخوریم، سیر نمی‌شویم. مخصوصاً کوکو باقالی داغ آن را همراه با یک مشت پلو و یک حبه سیر می‌خورند و بسیار لذیذ است. البته خوردن میرزاقاسمی و باقالی‌قاتوق هم خالی از لطف نیست، اما اگر از آن هم بگذریم و حتی از فسنجان و ترش‌تره‌ی آن هم اگر بگذریم، از کوکوی پنیر و ماهی شور نمی‌شود گذشت.

ریحانه فلاح از تهران

همشهری، دوچرخه‌ی شماره‌ی 706

عکس: ایسنا

شما هم از دیدنی‌های شهر خودتان یا جایی که به آن سفر می‌کنید، برای دوچرخه بنویسید. از مکان‌های طبیعی، تاریخی یا آداب و رسوم و بازی‌ها و خوراکی‌های خاص. کوتاه بنویسید و اطلاعاتی که می‌دهید دقیق باشد. اگر عکس هم بفرستید که چه بهتر.

آثارتان را به نشانى «تهران،‌ صندوق پستى: 5446-19395» براى هفته‌نامه‌ى دوچرخه، پست کنید.

کد خبر 222746
منبع: همشهری آنلاین

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز