از دریای زیبای آن اگر بگذریم، بندرانزلی هم ساحل زیبای دیگری است که اگر با یک بشقاب گوجه سبز به دیدنش برویم، بسیار خوش میگذرد. از سوغاتیهای گیلان گوجه سبز، گردو، زیتون، رب گوجه سبز و رب انار را فراموش نکنید. بعد از اینها، به غذاهای محلی گیلان میرسیم که حتی اگر هر روز هم بخوریم، سیر نمیشویم. مخصوصاً کوکو باقالی داغ آن را همراه با یک مشت پلو و یک حبه سیر میخورند و بسیار لذیذ است. البته خوردن میرزاقاسمی و باقالیقاتوق هم خالی از لطف نیست، اما اگر از آن هم بگذریم و حتی از فسنجان و ترشترهی آن هم اگر بگذریم، از کوکوی پنیر و ماهی شور نمیشود گذشت.
ریحانه فلاح از تهران
عکس: ایسنا
شما هم از دیدنیهای شهر خودتان یا جایی که به آن سفر میکنید، برای دوچرخه بنویسید. از مکانهای طبیعی، تاریخی یا آداب و رسوم و بازیها و خوراکیهای خاص. کوتاه بنویسید و اطلاعاتی که میدهید دقیق باشد. اگر عکس هم بفرستید که چه بهتر.
آثارتان را به نشانى «تهران، صندوق پستى: 5446-19395» براى هفتهنامهى دوچرخه، پست کنید.