مواد لازم برای 4 نفر:
پودر سوخاری: نصف لیوان
پنیر پارمسان رنده شده: نصف لیوان
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ : 2 عدد، کمی هم زده شود
فیله تیلاپیا: 4 عدد
روغن کانولا: 2 قاشق غذاخوری
لیمو: 8 برش
طرز تهیه:
• 4 ماده اول را درون ظرف کم عمقی بریزید. تخم مرغها را درون ظرف کم عمق دیگری بریزید.
• فیلهها را آب بکشید سپس با دستمال خشک کن آنها را خشک کنید.
• فیلهها را درون تخم مرغ فرو برده سپس آغشته به مخلوط پودر سوخاری کنید.
• هر طرف فیلهها را درون روغن به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی که یک چنگال درون آن فرو کنید ترد باشد سرخ کنید.
• تابه را با دستمال خشک کن پاک کنید و مابقی فیلهها را درون باقیمانده روغن سرخ کنید.
• فیلههای آماده شده تیلاپیا را با برشهای لیمو سرو کنید.
• کودکان را در تهیه این کار مشارکت دهید؛ بگذارید آنها فیلهها را درون تخم مرغ سپس درون مخلوط پودر سوخاری بغلطانند انجام این کار برای آنها سرگرم کننده خواهد بود.
http://www.myrecipes.com