دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: برای تهیه این دسر خوشرنگ سعی کنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی که ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید.

آشنایی با روش تهیه پودینگ انار

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: يك ساعت

مواد اولیه:

نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری

وانیل: يك چهارم قاشق مرباخوری

خامه: 150گرم (فرم گرفته شده)

آب انار: 2 پیمانه

پودر قند: 3 چهارم پیمانه

شیر: 2 قاشق غذاخوری

ژلاتین:2 ورق

پنیر خامه‌ای: 100گرم (اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.

پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.

مخلوط خامه را به مواد نشاسته‌ای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

ورق ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

نكته:

*برای تزیین می‌توانید از یك لایه پودینگ انار و یك لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید.

پودینگ انار

www.sooran.com

کد خبر 286749

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha