دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶:۱۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: کلوچه‌های خنک در ظرف در بسته در دمای اتاق تا ۳ روز قابلیت نگهداری دارند.

آشنایی با روش تهیه کلوچه با چیپس شکلاتی

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مواد اولیه:

آرد: 330 گرم

جوش شیرین: يك و نيم قاشق چای‌خوری

نمک:يك و نيم قاشق چای‌خوری

کره (آب شده و خنک): 225 گرم

شکر قهوه‌ای: 300 گرم

شکر: 225 گرم

تخم مرغ(بزرگ): 3 عدد

وانیل: يك و نيم قاشق چای‌خوری

چیپس شکلاتی: 450 گرم

طرز تهیه:

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

دو عدد سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آرد، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

کره و شکر را داخل یک کاسه بزرگ با هم زن برقی با سرعت بالا به مدت 2 الی 3 دقیقه مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ را به وسیله چنگال داخل یک کاسه کوچک هم بزنید و یک و سه چهارم قاشق غذاخوری از این و دو عدد تخم مرغ را داخل مخلوط کره بریزید و با هم زن برقی به مدت یک دقیقه مخلوط کنید تا خامه‌ای شود.

حال با وانیل مخلوط کنید و سرعت دستگاه را کم کنید و مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه کنید. سپس چیپس شکلاتی را اضافه کنید.

از خمیر 28 عدد شیرینی گرد بزرگ درست کنید و با فاصله داخل سینی‌ها قرار دهید و به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید خنک شوند.

نکته:

*از این مقدار مواد اولیه حدودا 28 کلوچه بدست می‌آید.

کلوچه با چیپس شکلاتی

epicurious.com

کد خبر 288592

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha