دوشنبه ۷ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: برای کسانی که به موز علاقه دارند یک دسر فوق العاده داریم. ترکیب موز با عسل همیشه خوشمزه است، به همین دلیل از شیر عسلی در این دسر استفاده کرده‌ایم.

آشنایی با روش تهیه دسر موز و عسل
  • مواد لازم:

موز: 2 عدد

شیرعسلی: يك چهارم پیمانه

خامه صبحانه: 3 قاشق سوپ‌خوری

کیک ساده پودر شده و خرد شده: نصف پیمانه

رنگ زرد: يك قطره

بریلوی شفاف: به میزان لازم

اسانس موز: یک قطره

پنیر ماسکارپونه: 50 گرم

دسر موز و عسل

  • روش تهیه:

 1. قوطی شیرعسلی ها را به صورت در بسته به مدت يك ساعت درون یک قابلمه حاوی آب بگذارید تا بجوشد و رنگ شیرعسلی‌ کاراملی شود، سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

2. موزها را له کنید و به همراه شیرعسلی، خامه صبحانه، پنیر ماسکارپونه، اسانس موز به دلخواه و رنگ زرد با همزن بزنید تا یکدست شود.

3. لیوان‌های کوچک دسری را برداشته کف آن را به اندازه يك سوم لیوان کیک ساده شکلاتی یا وانیلی پودر کنید و بریزید، سپس مایه موز و عسل را ریخته و مجددا از بریلوی شفاف روی کرم ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.

4. درصورت دلخواه می‌توانید از رنگ زرد برای بریلو نیز استفاده کنید. بریلو باعث می‌شود کرم موز و عسل کدر و سیاه نشود.

  • ‌‌نکته: بریلوی شفاف را می‌توانید از لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع: مجله زندگی ایده آل

کد خبر 319638

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha