در این شماره مطالب زیر به چشم میخورد:
- خدا جونم: این شعر که در صفحه اول ماهنامه چاپ شده است، گفتوگوی یک بچه نهنگ با خداست که از آلودگی دریا ناراحت است.
- بچین و بچش: در این شماره بشقابهای خوراکی با تزئینهای جذاب برای تابستان کودکان آموزش داده شده است.
- آی قصه قصه قصه: در این صفحه در قالب یک قصه به کودکان کاشت گیاه و هدیه دادن آن آموزش داده شده است.
- قصههای من و بچههام: کمیکاستریپ من و بچههام، ماجراهای یک پدر با پسر و دخترش را به زبان طنز بیان میکند. در این کمیکاستریپ میخوانید که پدر قصد دارد برای بچهها نیمرو درست کند اما در تأمین الزامات درست کردن نیمرو دچار چالش میشوند.
- بیا بازی: در هر شماره از ماهنامه قلک برای کودکان بازیهایی برای جهت افزایش دقت و خلاقیت آنها طراحی شده میشود. در این شماره نیز چند بازی و سرگرمی در این حوزه برای کودکان به چاپ رسیده است.
- گلک: هدف اصلی این صفحه، آشنایی کودکان با گیان و نحوه نگهداری از آنهاست.
بستنی قیفی، معرفی کتاب، ببین و بگو و بخند و... از دیگر مطالب این شماره ماهنامه قلک است. طرح روی جلد این شماره را مهناز سلیماننژاد تصویرگری کرده است.
نویسندگان و شاعران این شماره قلک عبارتند از: مریم هاشمپور، زهرا شاهی، مریم زرنشان، طیبه شامانی، شهرام شفیعی و زهرا موسوی.
تصویرگران و عکاسان این شماره عبارتند از: طاهره شمسی، شهرام شیرزادی، ویدا کریمی، الهه بهین، سام سلماسی، عسل حاذقی و آرتمیس آزاد.
ماهنامه قلک اولین نشریهای است که با هدف بهبود سبک زندگی اقتصادی و آموزش مفاهیم این حوزه به خردسالان 3 تا 7 سال منتشر میشود. امیر لعلی مدیرمسئول این نشریه است، الهام تقیپور مدیر داخلی، زهرا موسوی کارشناس شعر آن و معصومه یزدانی کارشناس داستان.
کودکان میتوانند از طریق نرمافزار واقعیت افزوده layar، فایل صوتی اشعار و قصههای قلک را به صورت رایگان تا پایان تیرماه بشنوند.
علاقهمندان جهت دریافت اشتراک این ماهنامه و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره 88904616 تماس بگیرند.
نظر شما