این غذا را در ایتالیا با انواع و اقسام سسها درست میکنند که اسپاگتی با سس سبزیجات فصل، یکی از این نمونههاست.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
- فلفل دلمهای؛ 2 عدد
- روغن زیتون؛ 2 قاشق سوپخوری
- سیر؛ 2 حبه (له شود)
- گوجهفرنگی؛ نیم کیلوگرم (پوست گرفته و رنده شود)
- کدو؛ 2 عدد (ریز خرد شود)
- پودر فلفل قرمز؛ یک قاشق چایخوری سرخالی
- زیتون سیاه؛ 45 گرم یا یکچهارم پیمانه
- ریحان تازه خردشده؛ 2 قاشق سوپخوری
- ماکارونی رشتهای؛ نیم کیلوگرم
- پنیر پارمسان یا پنیر پیتزا؛ 50 گرم یا نصف پیمانه (رندهشده)
روش تهیه:
1 – فلفل دلمهایها را شسته و پس از خارجکردن تخم داخل آنها، بهصورت خلالی خرد کنید. سپس روغن را داخل تابه گودی بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، سیر را اضافه کرده و روی حرارت کم، 30 ثانیه تفت دهید.
2 – فلفل دلمهای را نیز به همراه گوجهفرنگی، کدو و زیتون به سیرداغ اضافه کنید و پس از اینکه مواد را به مدت 2 دقیقه تفت دادید، نصف پیمانه آب اضافه کنید و 20 دقیقه
صبر کنید تا این سس بپزد. ریحان خردشده را هم به همراه نمک و فلفل در مواد بریزید.
3 – در این فاصله زمانی، قابلمهای را تا نیمه از آب پر کرده و پس از اضافهکردن کمی نمک و روغن به آب، روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا به جوش آید. پس از آن ماکارونی رشتهای را در آب بریزیدو مدت حدود 20 دقیقه حرارت دهید تا ماکارونی کاملا پخته شود، سپس آنرا آبکشی کنید.
4 – در پایان، ماکارونی را در ظرف موردنظر بکشید و سس را روی آن ریخته، سپس روی سس مقداری پنیر پیتزا یا پنیر پارمسان بریزید.
نکته: ایتالیاییها این غذا را به همین ترتیب میخورند ولی اگر شما ماکارونی را بهصورت دمکرده دوست دارید، میتوانید آن را به روش معمول دم کنید.