همشهری آنلاین - شهره فرجی: می‌توانید با کمی سعی و تلاش، بادام زمینی خام را بو داده و برای پذیرایی از میهمانان، آماده کنید.

طرز تهیه:

• دو پیمانه بادام زمینی پوست کنده را در ظرف شیشه‌ای 24* 16  یا هر ظرف دیگری که مخصوص مایکروویو باشد، قرار دهید.

• چند قطره کره یا مارگارین در قسمت‌های مختلف ظرف بریزید و با قدرت 100 درصد در مایکروویو به مدت ‌‌2 دقیقه آن‌ها را حرارت داده، پس از آن، حرارت را قطع کنید، درب مایکروویو را باز کرده و بادام‌ها را هم بزنید و دوباره آن‌ها را حرارت دهید و هر دو دقیقه یک بار، این کار را انجام دهید.

• اگر مایلید بادام‌ها، سبک، بو داده شوند، فقط 10 دقیقه آن‌ها را با مایکروویو حرارت داده و برای تفت منظم و یکدست،‌ یک دقیقه دیگر آن‌ها را حرارت دهید.

• بادام‌ زمینی‌ها را از مایکروویو خارج کنید.(بادام زمینی‌ها مادامی‌که خنک می‌شوند در حال پخته شدن نیز هستند).[راتاتویی با مایکروویو]

• برای طعم دار شدن، چاشنی لازم را به آن‌ها اضافه کنید.

کد خبر 103105

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز