همشهری آنلاین: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مصرف مواد غذایی کپک‌زده موجب بروز مسمومیت می‌شود.

کپک مواد غذایی

مرتضی صفوی در گفتگو با فارس، افزود: اگر غذاها در شرایط نامناسب نگهداری شود موجب رشد کپک‌ها و قارچ‌ها در آن‌ها می‌شود.

وی گفت: رشد کپک‌ها در غذاها موجب فساد مواد غذایی می‌شود که مصرف مواد غذایی کپک‌زده موجب بروز مسمومیت می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: مصرف غذاهای کپک‌زده موجب بروز اسهال، استفراغ، حالت تهوع و تضعیف سیستم ایمنی می‌شود و اگر قسمتی از رب و یا مربا و یا نان کپک زده باشد جدا کردن قسمت آلوده از ماده غذایی مناسب نیست و مصرف این ماده غذایی موجب بروز مسمومیت می‌شود.

صفوی گفت: مواد غذایی که کپک‌زده باشد به دلیل اینکه قارچ‌ها و کپک‌ها حالت التهابی دارند و در همه غذا بروز پیدا کرده است که این انشعاب‌ها قابل رؤیت نیست باید ماده غذایی دور ریخته شود و جدا کردن قسمت کپک‌زده راه مناسبی نیست.

کد خبر 127349
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز