یکشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: مصرف خرما به دلیل اینکه قند طبیعی آزاد می‌‌کند به حافظه کوتاه مدت کمک کرده و در فصل امتحانات بسیار توصیه می‌شود.

خرما و تقویت حافظه

دکتر کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: با توجه به اینکه اکنون فصل امتحانات است مصرف خرما به عنوان یک جایگزین برای غذاهای حاوی قند، بسیار توصیه می‌شود زیرا خرما به دلیل داشتن قند طبیعی به راحتی بر روی حافظه کوتاه مدت مغز تاثیر می‌گذارد و قند نیز غذای مغز است و وقتی این غذا فراهم شود فعالیت خود را به خوبی انجام می‌دهد.

وی گفت: بهترین توصیه به دانش آموزان در زمان امتحانات این است که شب قبل، غذاهای آرام بخش مثل سوپ جو بخورند تا ‌آرامش داشته باشند همچنین کاهو، دوغ و ماست نیز به عنوان غذاهای آرام بخش توصیه می‌شود.

کیمیاگر تصریح کرد: برای وعده صبحانه خرما، کشمش، عسل به همراه نان و مواد نشاسته‌ای ضروری است زیرا این مواد بعد از 2 ساعت در بدن آزاد می‌شوند البته مصرف تخم‌مرغ به علت چربی زیاد توصیه نمی‌شود.

کد خبر 137413
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز