همشهری آنلاین: انواع مختلف ترشی‌های پاییزی را می‌توانید با سرکه هلو تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.

آشنایی با روش تهیه سرکه هلو برای ترشی‌های پاییزی

مواد لازم:

هلو: 4 تا 5 کیلو

خمیر ترش: یک قاشق سوپ خوری

سرکه: 2 لیوان

نمک: 3 قاشق غذاخوری

شکر: نصف لیوان

طرز تهیه:

ابتدا هلوها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود. هسته آنها را درآورده و میوه آن را خرد کنید و در ظرف مناسب و مخصوص تهیه سرکه بریزید.

خمیر مایه را با سرکه مخلوط کنید و نمک و شکر را به آن اضافه کنید و روی هلو‌ها بریزید و خوب مخلوط کنید و آنها را چنگ بزنید.

در ظرف را ببندید، طوری که هوا در آن نفوذ نکند و آن را در جای خنک بگذارید.

بعد از یک ماه در ظرف را باز کنید و باز هم ترشی را خوب مخلوط کنید و آن را صاف کنید.

سرکه صاف شده را 8 تا 10 دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن، در ظرفی مناسب بریزید و در جای تاریک نگهداری کنید و به مصرف برسانید.

کد خبر 275113

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha