- مواد لازم برای تهیه شیرینی شکر پاره :
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آرد سمولینا ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد (یک زرده برای رومال شکر پاره)
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
آرد تا زمانی که خمیر به دست نچسبه
- مواد لازم برای شربت :
شکر ۲/۵ لیوان
آب دو لیوان
آبلیمو تازه ۱ قاشق چایخوری
- روش پخت شیرینی شکر پاره :
برای تهیه شیرینی شکر پاره ابتدا تخم مرغها را همراه شکر هم میزنیم.
بعد وانیل را اضافه کرده و کره را که از قبل به دمای محیط رساندیم نرم شده به موادمان اضافه میکنیم.
همچنین روغن مایع را هم میزنیم. بعد آرد سمولینا و بکینگ پودر را اضافه کرده و آرد را هم آرام آرام اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر بدست نچسبد.
خمیر بسیار نرمی به دست میآید.
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از مواد اندازه گردو برداشته توی دست فرم می دهیم.
بعد توی سینی چیده و روی آنها را با زرده تخم مرغ رومال میکنیم.
شیرینی شکرپاره را در فری که از قبل گرم کردیم با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم.
برای شربت هم شکر و آب را با هم مخلوط کرده به مدت ده دقیقه می حوشانیم.
در آخر ابلیمو را اضافه کرده از رو یحرارت برمیداریم، میگذاریم تا خنک شود.
بعد شیرینی شکر پاره را داغ داغ از فر در آورده و شربت را رویش ریخته بعد از اینکه شربت جذب شد توی ظرف چیده و با پودر پسته تزیین میکنیم.
منبع:مجله تصویر زندگی
نظر شما