مجموع نظرات: ۰
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۲
۰ نفر

فاطمه کاظمی- همدان - خبرنگار: چندی است موضوع انتخاب زنان در پست‌های مدیریتی به صورت جدی در کشور مطرح شده است. گذشته از این‌که با سنگ‌اندازی‌هایی وعده انتخاب وزیر زن به مدیرکل سازمان‌ها و ادارات و در استان‌ها به معاونت فرماندار تنزل پیدا کرد، انتخاب زنان در پست‌های مدیریتی فرصتی برای عرضه توانمندی‌های زنان خواهد بود و باید آن را به فال نیک گرفت.

مرکز ارتقای شایستگی بانوان

در استان همدان نیز ظاهرا استاندار اهتمام ویژه‌ای به انتخاب مدیران زن دارد و برای اثبات این موضوع چندی پیش در هر کدام از فرمانداری‌های شهرستان یک پست معاونتی به زنان داد و حالا همه شهرستان‌های استان حداقل یک معاون فرماندار زن دارند. از آنجایی که تاکنون فرصت حضور جدی زنان در پست‌های مدیریتی به آنها داده نشده بود و مدیران زن در این حوزه تجربه چندانی ندارند، ضروری است که آنان در این زمینه آموزش ببینند.

به همین دلیل به تازگی مرکز ارتقای شایستگی بانوان استان راه‌اندازی شده است و ۱۳ تیر هم‌زمان با سالروز ولادت حضرت معصومه (س) به صورت رسمی افتتاح خواهد شد. مسئولان این مرکز امیدوارند با برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد برای استان مدیران زن قوی تربیت کنند. ساعت کاری این مرکز خارج از ساعت اداری خواهد بود.

  • فرصت و تهدید

مسئول مرکز ارتقای شایستگی بانوان سازمان مدیریت صنعتی استان درباره هدف راه‌اندازی این مرکز به همشهری می‌گوید: طی جلسه‌ای که با استاندار همدان داشتیم به او گفتم انتخاب مدیران زن در استان می‌تواند هم یک فرصت و هم یک تهدید جدی باشد. فرصت از این نظر که حضور زنان در جامعه پررنگ می‌شود و جامعه ما به مدیران زن نیاز دارد و تهدید چون اگر این زنان دوره‌های ارتقای شایستگی مدیریتی مطابق با اصول مدیریت نوین و نیازهای روز جامعه را نگذرانده باشند، ممکن است به دلیل ضعف‌های مدیریتی در آینده به این قشر برای اعطای پست‌های مدیریتی اعتماد نشود.  

فاطمه شیرانی بیان می‌کند: بنابراین دولت در کنار این‌که فضا را برای حضور زنان در پست‌های مدیریتی فراهم ساخته است باید مراکزی با عنوان مرکز ارتقای شایستگی بانوان راه‌اندازی کند و با برگزاری کارگاه‌های آموزشی مدیران زن را توانمند سازد.  وی ادامه می‌دهد: بر همین اساس و با موافقت استاندار، هوشنگ مبارک‌آبادی، رئیس سازمان مدیریت صنعتی استان، بنده را به عنوان مسئول این مرکز و عطیه رکنی را به‌عنوان مدیر اجرایی آن منصوب کرد. زهره سیفی‌زارع و زهرا حاجیلو که هر دو از کارمندان زن استانداری هستند به عنوان عضو شورای راهبردی مرکز ما را در انجام وظایمان یاری خواهند کرد.  

  • وظایف مرکز

شیرانی درباره وظایف مرکز ارتقای شایستگی بانوان توضیح می‌دهد: این مرکز در سراسر استان در زمینه ارتقای شایستگی فردی برای همه زنان از جمله زنان خانه‌دار، ارتقای شایستگی سازمانی برای زنان کارمند و ارتقای شایستگی مدیریتی برای زنان مدیر برنامه‌های آموزشی برگزار خواهد کرد.  این مدرس کشوری ارتقای شایستگی فردی، سازمانی و مدیریتی می‌افزاید: زنان موفق چگونه می‌اندیشند، معنادرمانی و ارتقای آگاهی زنان، مادری و تربیت فرزندان سرآمد، نقش پدر در مدیریت خانواده و تربیت فرزندان و نقش هدف‌گذاری در زندگی دختران و پسران عناوین سرفصل‌های آموزشی مرکز ارتقای شایستگی بانوان را تشکیل می‌دهند. وی اظهار می‌کند: با امور بانوان استانداری و همچنین دفتر تحول اداری استانداری ارتباط برقرار کرده‌ایم و هماهنگی‌های لازم را انجام داده‌ایم و در حال حاضر به یک بانک اطلاعاتی از زنان استان نیاز داریم. از طرفی طی انجام تحقیقاتی در حال استخراج مهم‌ترین نیازهای آموزشی زنان استان هستیم.  

  • زنان توانمند و نسل قوی

مسئول مرکز ارتقای شایستگی بانوان سازمان مدیریت صنعتی استان می‌گوید: استاندار همدان توجه خاصی به حوزه زنان دارد. او هم در انتخاب مدیران زن دقت بسیاری دارد و هم از تشکیل مرکز ارتقای شایستگی بانوان استقبال کرد که جای تشکر و قدردانی دارد.  شیرانی ادامه می‌دهد: معتقدیم زنان مدیران داخلی خانه‌ها هستند و مفهوم زن و زندگی که از گذشته‌های دور در ادبیات ایرانی‌ها جاری بوده باید محقق شود. شعار ما در مرکز ارتقای شایستگی بانوان «زنان توانمند، مردان در آرامش و نسل قوی» است.  وی می‌افزاید: امیدواریم بخش‌های مختلف اداری که ما برای دریافت اطلاعات به آنها مراجعه خواهیم کرد با ما همکاری لازم را داشته باشند تا در آینده شاهد تربیت مدیران زن قوی در استان باشیم، چراکه مدیران زن قوی همسران قوی برای مردان و مادران قوی برای فرزندان خود خواهند بود و در نهایت جامعه‌ای قوی خواهیم داشت.

کد خبر 442982

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha