روش پخت مرغ کنتاکی با مرغ سوخاری معمولی تفاوت چندانی ندارد و مهم‌ترین چیزی که باعث می‌شود این غذا به محبوبیت برسد این است که از یک ادویه ترکیبی خوشمزه در پودر سوخاری آن استفاده می‌شود. این غذا را طبق دستور ما درست کنید و لذت ببرید.

Kentucky Chicken - مرغ کنتاکی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مرغ سوخاری کنتاکی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه بین‌المللی است. این غذای خوشمزه در دسته‌بندی غذاهای فست‌فودی قرار می‌گیرد. روش پخت این غذا با مرغ سوخاری معمولی تفاوت چندانی ندارد و مهم‌ترین چیزی که باعث می‌شود این غذا به محبوبیت برسد این است که از یک ادویه ترکیبی خوشمزه در پودر سوخاری آن استفاده می‌شود.

مواد لازم برای مرغ کنتاکی

پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سفید: ۱ پیمانه
چوب دارچین: ۱ عدد
سینه یا ران مرغ: ۶ تکه
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده: به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
پودر سوخاری یا پودر کنتاکی: ۱ پیمانه

طرز تهیه مرغ کنتاکی | فوت‌وفن درست کردن این فست‌فود خوشمزه در خانه

طرز تهیه و دستور پخت مرغ کنتاکی

۱. ابتدا اگر پوست مرغ‌ها را نگرفته‌اید می‌گیرید و آنها را می‌شوییم و در یک قابلمه‌ای ۴ لیوان آب می‌ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا بجوش بیاید. سپس مرغ‌ها را در آن قرار می‌دهیم و زمانی که مرغ‌ها را در آب جوش می‌گذاریم از جوش می‌افتد صبر می‌کنیم تا مجددا به جوش بیاید.

۲. با قاشق کف‌های روی آب را می‌گیریم و بیرون می‌ریزیم و ۱ عدد از پیازها را نیز پوست می‌گیریم و می‌شوییم و داخل قابلمه می‌گذاریم، همچنین ۱ عدد از سیرها را پوست می‌گیریم و به همراه یک عدد چوب دارچین داخل مرغ می‌اندازیم.

۳. به مدت ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا با حرارت ملایم مرغ نیم‌پز شود. مرغ نیم‌پز را از قابلمه خارج می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. سپس در کاسه‌ای مرغ‌ها را قرار می‌دهیم و سیر باقی مانده را پوست می‌گیریم و با رنده ریز رنده می‌کنیم.

۴. ۱ عدد از پیازها را نیز پوست می‌گیریم و می‌شوییم و رنده درشت می‌کنیم. روی مرغ‌ها می‌ریزیم و زعفران دم‌کرده را با آبلیمو روی مواد می‌ریزیم و خوب زیر و رو می‌کنیم دقیقا مانند زمانی که جوجه را می‌خواهیم طعم‌دار کنیم.

۵. روی کاسه را سلفون می‌کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا مرغ کاملا طعم‌دار شود. در یک کاسه پودر کنتاکی را می‌ریزیم یا می‌توانید از پودر سوخاری استفاده کنید و در کاسه‌ای دیگر آرد سفید را داریم و تخم مرغ‌ها را می‌شکنیم

۶. زعفران دم‌کرده روی آن می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم. سپس قلم مو آشپزی را داخل روغن زیتون می‌زنیم و بعد روی مرغ‌های خنک شده می‌کشیم تا کاملا آغشته به روغن شوند و بعد در کاسه‌ای بزرگ قرار می‌دهیم.

۷. در تابه‌ای روغن می‌ریزیم به میزانی که مرغ‌ها در آن تقریبا شناور باشند و روی حرارت کم می‌گذاریم تا داغ شود. تا داغ شدن روغن مرغ‌ها را ابتدا در آرد سفید کاملا می‌غلتانیم تا کاملا با آرد پوشیده شود بعد در تخم مرغ می‌غلتانیم.

۸. و در آخر در پودر کنتاکی (یا پودر سوخاری) می‌غلتانیم و در بشقاب می‌گذاریم سپس به مدت ۱۵ الی ۲۰ صبر می‌کنیم تا مواد خوب به خورد تکه مرغ‌ها برود. سپس در روغن داغ شده مرغ‌ها را به آرامی قرار می‌دهیم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا در ۱۰ دقیقه در  هر دو طرف مرغ‌ها سرخ شوند و آن وقت مرغ‌ها را در روی دستمال‌های که روغن را جذب می‌کنند قرار می‌دهیم و در دیس می‌چینیم و با سیب‌زمینی سرخ شده تزئین می‌کنیم.

کد خبر 632843

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 14
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
    23 4
    سلام میشه بادمجون کنتاکی درست کرد آخه مرغ پرید ورفت دست ما هم بهش نمی رسه
  • IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
    29 6
    مرغ دوست دارم😢