رئیس پلیس راهور با تاکید بر این‌که وزارت راه و شهرسازی مسئول توسعه دوربین‌های ثبت تخلف است، گفت: فقط در ۷ شهر دوربین ثبت تخلف داریم که ۴۹ درصد دوربین‌ها معیوب است و کار نمی‌کند.

جریمه با دوربین

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، سردار سیدکمال هادیان‌فر رئیس پلیس راهور در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه ۱۶ آبان) و در جریان بررسی کلیات لایحه اصلاح قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی اظهار کرد: تبصره‌های ۱ و ۲ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی فرصت ۱۰ ساله‌ای به نیروی انتظامی داد که با توجه به کمبود نیرو از درجه‌داران با شرایط خاص استفاده کنند و در همین ایام هم دوربین‌ها و سامانه‌ها تجهیز شود، اما این اتفاق به دلیل کمبود منابع رخ نداد. از ابتدای اجرای این طرح از ۶۰۰۰ نفر از سربازان و درجه‌داران استفاده شد که اکنون این تعداد به ۱۲۰۰ نفر از درجه‌داران و سربازان رسید و طبیعتا در طول ۵ سال آینده کمتر هم خواهد شد.

او ادامه داد: در کل کشور ۴۵۰۰ دوربین ثبت تخلف در راه‌های اصلی و شهرها وجود دارد، فقط در ۷ شهر کشور دوربین ثبت تخلف است که ۴۹ درصد دوربین‌ها معیوب بوده و کار نمی‌کند.

جریمه به افسران و درجه‌داران تعلق نمی‌گیرد

رئیس پلیس راهور اظهار کرد: طبق قانون، وزارت راه و شهرسازی مسئول توسعه دوربین‌ها است که باید بحث توسعه را از وزارت راه و شهرسازی پیگیر شد، ولی ریالی از محل اعمال جریمه به افسران و درجه‌داران تعلق نمی‌گیرد و به خزانه می‌رود ۳۰ درصد آن برای شهرداری، ۳۰ درصد وزارت راه و شهرسازی، ۲۰ درصد صندوق خسارت‌های بدنی بیمه مرکزی و ۲۰ درصد برای حوزه توسعه فرهنگ رانندگی است، با وجود این طبق گزارش‌ها بخش زیادی از این پول‌ها هم به دستگاه‌ها واریز نشده است.

هادیان‌فر افزود: ۱۷۸ کد جریمه وجود دارد که فقط سربازان آموزش‌دیده آن را اعمال می‌کنند و درجه‌داران به ۶۱ کد دیگر رسیدگی کرده و دادن نمره منفی در صلاحیت سربازان نیست.

او در پایان با اشاره به انتقادهایی مربوط به ساعات ممنوعیت تردد شبانه گفت: ما در این موضوع نقشی نداریم و تنها به عنوان ضابط عمل می‌کنیم، این موضوع مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا است.

کد خبر 636265

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha