چهارشنبه ۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۶:۲۷
۰ نفر

ادویه‌های بسیاری برای خوش‌طعم کردن غذا وجود دارد که اگر با مقداری مناسب با هم ترکیب شود و همچنین از نوع ترکیب آنها آگاهی داشته باشیم به راحتی غذایی با طعمی عالی خواهیم پخت. در این مطلب با ادویه‌هایی آشنا می‌شوید که می‌توان آنها را جایگزین نمک کرد.

چرا بايد به غذاهايمان ادويه اضافه كنيم؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، بسیاری از ما به دلیل بیماری فشار خون، تیروئید، استفاده از کورتون و همچنین داروهای هورمونی باید از خوردن نمک محروم باشیم. همچنین پزشکان همواره توصیه می‌کنند که از مصرف زیاد نمک تا حد امکان خودداری شود و به جای آن از چاشنی‌هایی که نه تنها خوش طعم‌کننده هستند بلکه خواص و مزایای بسیاری هم برای سلامت دارند استفاده کنیم. ادویه‌های بسیاری برای خوش‌طعم کردن غذا وجود دارد که اگر با مقداری مناسب با هم ترکیب شود و همچنین از نوع ترکیب آنها آگاهی داشته باشیم به راحتی غذایی با طعمی عالی خواهیم پخت.

ادویه‌هایی مانند ادویه کاری، ادویه خورشی، ادویه هفت رنگ، ادویه هندی، جوز هندی، زیره، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، زنجبیل، پودر پاپریکا و دارچین از جمله ادویه‌هایی هستند که می‌توانند بدون اضافه کردن نمک طعم بی‌نظیری در غذا ایجاد کنند.

کد خبر 644700

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha