پسماندهای غذایی بخش عمده‌ای از پسماندهای تر مربوط به پسماندهای عادی و خانگی هستند. ۶۵ تا ۷۰ درصد پسماندهای شهر تهران شامل ترکیبات آلی، پسماندهای‌تر و دورریزهای غذایی می‌شوند.

پسماند

به گزارش همشهری آنلاین، پسماندهای غذایی به عنوان یکی از چالش‌های زیست‌محیطی شهرهای بزرگ شناخته می‌شوند که راهکارهای مختلفی همچون تغییر رفتار مصرف کننده، نگهداری درست مواد غذایی، افزایش کیفیت مواد غذایی می‌تواند تا حدودی مانع گسترش این بحران شود.

اینفوگرافیک | بحران پسماندهای غذایی | ایران یک سوم کل اتحادیه اروپا دورریز غذایی دارد

کد خبر 714241
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد طبیب چی IR ۱۱:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    0 0
    سلام . بنظر می رسد که چون صادرات میوه و سیفی که اصولا از محصولات درجه یک هستند یکی از اشکالات افزایش بیشتر پسماند باشد زیرا مابقی میوه و سیفی بیشتر محصلات درجه دو است .