مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
۰ نفر

منوی غذایی تایلندی‌هاـ از غذاهای دریایی عجیب و غریب‌شان که بگذریم‌ـ پر است از جوانه‌ها و سبزیجات که انصافا ترکیب آنها با هم و با طعم و مزه سویا سس بسیار دلچسب و لذت‌بخش است.

سالاد

همشهری آنلاین: اگر گیاهخوار هستید، از این احساس بی‌بهره نمایند.

۱. در یک قابلمه مناسب مقداری آب و نمک ریخته و بعد از جوش آمدن آب، نودل‌ها را داخل آب بریزید و سه تا چهار دقیقه بعد آن را آبکش کنید. کمی روغن کنجد هم به نودل اضافه کنید و کناری بگذارید.

۲. تابه مناسبی انتخاب کنید و مقداری روغن کنجد در آن بریزید و سیر و زنجبیل را یک دقیقه تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را همراه با بروکلی، ذرت و قارچ اضافه کنید و سه دقیقه تفت دهید.

۳. پیازچه، کلم برگ خردشده و جوانه ماش را به مواد اضافه کرده و دو دقیقه حرات دهید. حالا نوبت نودل می‌رسد. نودل را در همان تابه بریزید و بعد از اضافه کردن سویا سس و نمک و فلفل مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

۴. شعله اجاق گاز را زیاد کنید و دو تا سه دقیقه روی شعله زیاد حرارت دهید تا مواد پخته و نودل هم گرم شود. بعد از این مدت شما می‌توانید آن را سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر 

۲۵۰ گرم نودل
۳ ق‌س روغن کنجد
۲ حبه سیر (رنده شود)
یک تکه ۵/۲ سانتی‌متری زنجبیل (رنده شود)
یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز (خلالی خرد شود)
۱۲۰ گرم کلم بروکلی (خرد شود)
۱۲۰ گرم ذرت درسته کنسروی (از وسط نصف کنید)
۲۰۰ گرم قارچ (حلقه حلقه کنید)
۲ دسته پیازچه (خرد کنید)
۱۲۰ گرم جوانه ماش
یک پیمانه کلم برگ خرد شده
۳ ق‌س سویا سس
به مقدار لازم نمک و فلفل

کد خبر 761865
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha