اهل کاشانش می دانند که با باقلا می‌شود غذاهای خوبی درست کرد البته بیشتر ما فقط پلوی مخلوط آن را خورده‌ایم ولی از خورش آن هم نگذرید طعم بی‌نظیری دارد.

خورششوید باقالا

همشهری آنلاین: این غذا با باقلاقاتق کمی متفاوت است و نام دیگر آن خشکاویج است.

مواد لازم 

۵۰۰ گرم گوشت بدون استخوان
یک عدد پیاز
۷۰۰ گرم شوید
یک کیلوگرم باقلا سبز
یک پیمانه آب
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

این غذا هم به شما انرژی می‌دهد و هم فشار خون‌تان را تنظیم می‌کند

۱. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت را به تکه‌های خورشی برش بزنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.  

شوید خرد شده را هم به آن بیفزایید و تفت دادن را ادامه دهید. نمک، فلفل و کمی زردچوبه را هم به میزان دلخواه به آن اضافه کنید.  

۲. در آخر کمی آب اضافه کرده و مواد را به هم بزنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت‌ها بپزند حالا باقلاها را اضافه‌کرده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا بپزد و خورش کاملا جا بیفتد.

 وقتی که آب خورش برچیده شود برای سرو آماده است.

فوت و فن

با توجه به‌اینکه باقلاهای تازه زودتر می‌پزند. پس از اضافه‌کردن باقلا به خورش، مرتب به آن سر بزنید تا باقلاها وا نروند.

کد خبر 771102
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پروین IR ۲۰:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
    0 0
    سلام.گوشت که اصلا با این زمانی که شما میگید پخته نمیشه.چطور گوشت با ۱۵ دقیقه بپزه!!