مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
۰ نفر

ساکنان کشورهای آسیای جنوب شرقی در پخت غذاها و گوشت‌هایشان از ادویه‌جات و طعم‌دهنده‌های زیادی استفاده می‌کنند.

سالمون

همشهری آنلاین: این بار ماهی سالمون را با روش تایلندی‌ها مزه‌دار کنید.

مواد لازم برای ۲ نفر

۳۰۰ گرم فیله ماهی سالمون با پوست
یک ق م زنجبیل تازه رنده شده
یک ق چ تخم گشنیز پودر شده و فلفل قرمز
یک ق س آب لیموی تازه
یک ق چ روغن کنجد
۵ ق س روغن مایع سرخ‌کردنی
یک پیمانه آرد سفید
۱۰۰ گرم برنج
به مقدار لازم سبزیجات جهت تزئین

۱. برنج را شسته، کمی نمک بزنید و به صورت کته بپزید.

۲. در یک کاسه غیرفلزی، زنجبیل، فلفل قرمز، پودر گشنیز، آب لیمو و روغن کنجد را مخلوط کرده و فیله ماهی را به این مواد آغشته کنید. مخلوط را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شده و طعم‌دار شود.

۳. بعد از نیم‌ساعت، ماهی‌ها را درآورده به آرد آغشته کنید. روغن سرخ‌کردنی را در تابه داغ کرده، ماهی‌ها را در آن سرخ کنید. هر طرف ماهی را به مدت سه دقیقه سرخ کنید.

۴. در مرحله سرو کردن، می‌توانید سبزیجاتی مانند اسفناج و کاهو را برای تزئین به کار برید. در ضمن برنج پخته شده را فراموش نکنید. اگر می‌خواهید برنج را قالبی سرو کنید مقداری از آن را  داخل کاسه‌ای که پیش از این چرب‌کرده‌اید بریزید و کمی سطح آن را فشار دهید و سپس در آن را برگردانید.

فوت‌وفن

اگر از روغن کنجد دودی استفاده کنید، غذا طعم بهتری پیدا می‌کند.

از کجا بخریم؟

ماهی سالمون و روغن کنجد دودی را از سوپرمارکت‌های بزرگ تهیه کنید.

کد خبر 771475
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha