مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۹
۰ نفر

با باقیمانده‌های پرتقال عید مارمالاد هم می‌توانید درست کنید. این مارمالاد به همراه بیسکویت یا نان و کره به عنوان صبحانه ایده‌آل است.

مارمالاد

همشهری آنلاین: البته اگر هم اهل شیرینی‌پزی باشید از این مارمالاد می‌توانید استفاده کنید.

مواد لازم 

یک عدد پرتقال متوسط
یک عدد لیموترش درشت
یک ق س آب
۴ /۳ پیمانه برگه زردآلو
۲ پیمانه آب اضافی
۲ /۱ دو پیمانه پودر قند

۱. پوست پرتقال و لیموترش را بکنید و هسته‌های داخل آن را خارج کنید. گوشت پرتقال، لیموترش و برگه زردآلوها را خرد کرده و با هم در دستگاه غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید تا حسابی له شوند. مخلوط میوه را همراه با دو پیمانه آب در ظرف گود مناسب مایکروویو بریزید و با در بسته، مدت ۲۰ دقیقه با حداکثر قدرت حرارت دهید تا بافت میوه نرم شود.

نکته: اگر بتوانید پوست داخل پرتقال و لیمو را هم جدا کنید بهتر است.

۲. مخلوط میوه را از مایکروویو بیرون آورده و بدون در، شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد. حالا نوبت به مخلوط کردن میوه و پودر قند می‌رسد. برای هر یک پیمانه مخلوط میوه، یک پیمانه پودر قند کافی است. این مخلوط را در ظرف مناسب مایکروویو بریزید و بدون در مدت پنج دقیقه با حداکثر قدرت در مایکروویو حرارت دهید.

نکته: در این مدت، دو بار در مایکروویو را باز کرده و مواد را هم بزنید.

حالا پنج دقیقه دیگر تا زمانی که مارمالاد غلیظ شود بدون در و بدون وقفه حرارت دادن را ادامه دهید.

فوت‌وفن

برگه‌های زردآلو را دو ساعت در مقداری آب گرم خیس کنید تا نرم شوند.

کد خبر 779120
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha