همشهری آنلاین: در همین پوره از سبزیهای فصل هم استفاده کنید؛ به عنوان مثال پوره پیشنهادی این شماره لوبیا سبز است.
مواد لازم برای حدود ۲ پیمانه پوره
۱۲۰ گرم گوشت خورشی
۱۲۰ گرم سیبزمینی
۱۲۰ گرم هویج
۸۰ گرم لوبیا سبز
۲/ ۱ یک پیمانه آب
یک عدد پیاز
نمک به مقدار لازم
۱. گوشتها را خرد کنید. سیبزمینیها و هویجها را هم پوست کنده و نگینی خرد کنید. لوبیا سبزها را هم پاک کنید و نگینی خرد کنید. پیاز را هم بعد از پوست کندن خلالی کنید.
۲. گوشت، سیبزمینی، پیاز و هویج را همراه با آب در قابلمهای بریزید و بگذارید گوشت بپزد. بعد از اینکه از پخت گوشت مطمئن شدید، لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و نیمساعت دیگر حرارت دهید تا لوبیاها بپزند.
۳. قابلمه را کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد. سپس محتویات داخل قابلمه را در دستگاه غذاساز یا مخلوطکن بریزید و چند بار روشن و خاموش کنید تا به پورهای یکدست تبدیل شود. در صورت نیاز پوره را دوباره در قابلمه بریزید و کمی حرارت دهید تا گرم شود. این پوره را مدت یک روز کامل هم میتوانید در یخچال نگهداری کنید. البته فریز کردن آن هم مشکلی ندارد.
فوت و فن
لوبیاها را ریز و ترد انتخاب کنید تا هم زودتر بپزند و هم پوست ضخیمی نداشته باشند.
نظر شما