مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲
۰ نفر

وقتی غذایی همراه با پاستا به عنوان یکی از وعده‌های غذایی پیشنهادی به رژیم‌دارها معرفی می‌شود، این تصور پیش می‌آید که امکان ندارد کسی رژیم کم‌کالری داشته باشد ولی بتواند پاستا هم بخورد.

اسپاگتی

همشهری آنلاین: این تصور درست نیست زیرا برای سیر شدن حتما لازم نیست یک بشقاب کامل پاستا یا برنج بخورید. شما می‌توانید غذای مختلفی با پاستا بپزید که نه تنها چرب و پرسس نبوده بلکه برای آنها که رژیم کم‌کالری دارد هم مناسب باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر

۴۰۰ گرم اسپاگتی (ماکارونی رشته‌ای)
۱ عدد پیاز (ریز خرد شود)
۳ حبه سیر
۲۰۰ گرم جوجه کبابی
۲ عدد کدو و بادمجان (هر کدام ۱ عدد)
۳ عدد گوجه‌فرنگی (رنده شود)
۵۰ گرم قارچ
۲۰ گرم فلفل سبز
۱ ق س جعفری خرد شده
به مقدار لازم نمک و فلفل
نوک ق چ زعفران
روغن به مقدار لازم
آب لیموترش(به مقدارلازم برای مزه دارکردن)

۱. جوجه‌های کبابی را به قطعات مناسب تقسیم کرده و از شب قبل با زعفران و آب لیموترش، پیاز و نمک طعم‌دار کنید. در این فاصله کدو و بادمجان‌ها را پوست کنده و حلقه حلقه کنید و کناری بگذارید.

۲. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. سپس جوجه‌ها، کدو، بادمجان، قارچ و فلفل‌هارا(به‌صورت درسته) سیخ کنید.

۳. روی سینی فر را با کمی روغن چرب کرده و سیخ‌های جوجه و سبزیجات را روی سینی بخوابانید و مدت ۲۰ دقیقه با شعله بالای فر کباب کنید.

۴. در فاصله کباب کردن مرغ و سبزیجات، پاستای رشته‌ای را به روش معمول در آب جوش ریخته و مدت ۱۲ دقیقه بپزید و آبکشی کنید. حالا نوبت درست کردن سس گوجه فرنگی می‌رسد.

۵. برای درست کردن سس گوجه، قابلمه کوچکی آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید. پیازها را در روغن تفت دهید تا کمی سبک شود، سپس سیر را رنده کرده و بعد از اضافه کردن گوجه فرنگی و نمک و فلفل بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد. بعد از این مدت جعفری خرد شده را اضافه کرده و بعد از یکی دو دقیقه جوشیدن کنار بگذارید.

۶. حالا شما می‌توانید کمی از اسپاگتی را همراه با یک سیخ جوجه و سبزیجات و مقداری سس گوجه فرنگی بخورید و نگران کالری آن هم نباشید.

کد خبر 788300
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha