مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۵ مهر ۱۴۰۲ - ۰۲:۳۶
۰ نفر

هرچند کباب است اما به کباب‌های ایرانی اصلا شباهتی ندارد. طرز پخت کباب لحم لبنانی کاملا با طبخ کباب‌های ایرانی متفاوت است به همین خاطر هیچ کبابی را نمی‌توان نزدیک به طعم آن مثال زد.

کباب

همشهری آنلاین: این غذا از خوش‌طعم‌ترین غذاهای لبنانی است.

مواد لازم 

۵۰۰ گرم 
گوشت بره چرخ شده
۱ عدد پیاز
به مقدار لازم نعنا، جعفری و سبزیجات معطر تازه
۱ عدد هویج
۱ عدد گوجه فرنشگی
به مقدار لازم نمک،
 فلفل و ادویه
۳ ق س آبلیموی تازه

گوشت بره را دو بار چرخ کنید. با پیاز خردشده یا رنده‌شده و آبلیموی تازه ورز دهید و یک ساعت بگذارید تا آماده شود.  

حالا گوشتتان آماده است تا ادویه را میهمانش کنید. فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید. اینجاست که تندی غذا دلخواه شماست، می‌توانید مقدار فلفل را زیاد کنید و با گوشت بره مخلوط کنید یا اینکه فلفل را خیلی کم به گوشت اضافه کنید. گوجه‌فرنگی، نعنا و سبزیجات دیگر را نیز خرد کرده و با گوشت مخلوط کنید. سپس مخلوط گوشت را به سیخ بکشید. این کباب بسیار خوش‌عطر است.

حالا با گوجه، لیمو و سبزیجات کباب را تزئین کنید. این کباب در منوی اصلی بیشتر رستوران‌های لبنانی دیده می‌شود. شکل این کباب باکباب‌های ایرانی کمی متفاوت است و مانند آنها  به سیخ کشیده نمی‌شود، بلکه به صورت بیضی آن را به سیخ بکشید.

کد خبر 791227
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha