مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۱
۰ نفر

نودل‌ها در واقع همان رشته‌های شبیه به ماکارونی هستند که البته نسبت به آن ضخامت بسیار کمتری دارند و در غذاهای چینی و ژاپنی زیاد از آنها استفاده می‌کنند.

نودل

همشهری آنلاین: روش پخت آنها هم مثل ماکارونی است. اما با مدت زمان کمتر. گیاهخواران ژاپنی نودل را با انواع و اقسام سبزیجات پخته و خام آماده کرده و با سس‌های مختلف مزه‌دار می‌کنند. سس پونز هم یکی از این طعم‌دهنده‌هاست.

مواد لازم برای هر نفر

۱۰۰ گرم نودل پیچ
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط سفت
۱ عدد خیار درشت
۳ ورق کالباس
۱ پیمانه جوانه
۱ عدد فلفل دلمه‌ای زرد کوچک

مواد لازم سس 

۴ /۱ پیمانه روغن کنجد
۳ /۱ پیمانه سرکه
۲ ق س کنجد برای تزئین
۲ /۱ پیمانه سویا سس

۱. گوجه فرنگی را شسته، روی تخته از وسط نصف کنید. گوشت و تخم‌های داخل آن را با دقت بیرون آورده و گوشت و پوست آن را به صورت خلالی بلند ببرید و جدا بگذارید.

خیار را هم خوب شسته و با پوست به خلال‌های بلند و باریک تقسیم کنید و در یک ظرف کنار بگذارید.

۲. فلفل دلمه‌ای را شسته و دم و تخم آن را جدا کنید. و باز آن را هم به شکل خلال‌های نازک و بلند ببرید. کالباس‌ها را هم به شکل نوارهای باریک ببرید. همه این سبزیجات و کالباس آماده شده را جداگانه کنار بگذارید تا موقع سرو غذا روی نودل را با آنها تزئین کنید.

۳. نودل را مانند ماکارونی در یک قابلمه آب جوش ریخته و بگذارید حدود دو- سه دقیقه جوش بخورد و نرم شود. بعد آن را آبکش کنید. با مقدار کمی روغن کنجد نودل را آغشته کنید و در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و دانه‌های کنجد را روی آن بپاشید.

۴. سبزیجات خلالی، جوانه و کالباس را روی نودل چیده و تزئین کنید.

حالا در یک ظرف جداگانه سس را آماده کنید؛ به این صورت که سس سویا را با روغن کنجد و سرکه مخلوط کرده و در ظرف بریزید.

۵. سس را می‌توانید به دو صورت سرو کنید: یک روش این است که سس آماده را در کاسه‌ای ریخته و در کنار ظرف نودل و سبزیجات بگذارید تا هر لقمه را به مقدار دلخواهتان به سس آغشته کنید و روش دیگر این است که سس و نودل و سبزیجات را با یکدیگر مخلوط کرده و سرو کنید.

از کجا بخریم؟

نودل پیچ را از فروشگاه‌های بزرگ و سوپرمارکت‌ها تهیه کنید.

کد خبر 795569
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha