ضایعات غذا در ایران ۳۵ میلیون تن و در اتحادیه اروپا ۹۰ میلیون تن در سال است. بیشترین ضایعات غذا در ایران هم مربوط به نان، میوه، برنج و سبزیجات است.

دورریز غذا

به گزارش همشهری آنلاین، جلال‌الدین میرزای رزاز،‌ رئیس انجمن تغذیه ایران با اشاره به ۲۴ مهر، روز جهانی غذا به همشهری آنلاین گفت: در ۱۵۰ کشور جهان به مناسب روز جهانی غذا برنامه‌های خاصی به منظور یادآوری و افزایش آگاهی عمومی و تفهیم گرسنگی و فقر اجرا می‌شود. این در حالی است که جلوگیری از ضایعات و دورریز غذا به عنوان یکی از راهکارها در رفع ناامنی غذایی مطرح است اما در کشور ما ۳۰ درصد مواد غذایی دورریز می‌شود. در این باره ضرورت دارد که آموزش و ارتقاء فرهنگ عمومی جامعه در جهت  اصلاح الگوهای نادرست مصرف صورت بگیرد. 

دورریز غذا در اتحادیه اروپا ۹۰ میلیون تُن، در ایران ۳۵ میلیون

برای بزرگنمایی بیشتر روی تصویر کلیک کنید

کد خبر 797601
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha