مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۹
۰ نفر

حالا که توی کشوی یخچالتان پر شده از میوه‌های فصل که کم‌وبیش لکه‌دار شده‌اند و به درد پذیرایی از مهمان نمی‌خورند، با آنها یک دسر ساده و خوشمزه درست کنید.

میوه

همشهری آنلاین:  این مدل دسر را در هر فصل با میوه‌های همان فصل می‌توان درست کرده و از مهمانتان پذیرایی کنید.

مواد لازم 

یک ورق ژلاتین
یک پیمانه آب
یک بسته ژله آماده با طعم و رنگ دلخواه
یک پیمانه میوه‌های فصل به مقدار و نوع دلخواه (انگور، سیب، هلو، شلیل، گلابی)

۱. میوه‌ها را شسته و نگینی خرد کنید و کناری بگذارید.

۲. در یک کاسه ورقه ژلاتین را بریزید. یک پیمانه آب هم اضافه کرده و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید و دائم هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود.

۳. قالب موردنظر را آماده کرده، دانه‌های انگور را در ته آن بچینید. حالا ژلاتین آماده شده را روی انگورها بریزید و قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۴. وقتی ژله بسته شد، قالب را بیرون آورده و همه میوه‌های خرد شده را روی آن بریزید.

۵. یک بسته ژله آماده را طبق روش همیشگی آماده کنید؛ به این ترتیب که پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان آب سرد به آن بیفزایید و هم بزنید.

۶. حالا وقت آن است که ژله را روی میوه‌ها بریزید و بعد قالب را دوباره در یخچال بگذارید.

۷. بعد از چند ساعت که ژله سفت شد، برای اینکه به راحتی از قالب جدا شود، ابتدا قالب را به مدت چند لحظه در یک ظرف آب جوش فرو کنید. وقتی که کناره‌های ژله از قالب جدا شد، با قرار دادن یک بشقاب روی قالب و نگه داشتن همزمان قالب و بشقاب، ژله را به راحتی در ظرف موردنظرتان برگردانید.

برای تزئین از میوه‌های تازه و خامه هم می‌توانید استفاده کنید.

کد خبر 801135
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha