کرفس از جمله سبزیجات کم‌کالری است. از طرفی دیگر این سبزی منبع غنی‌ای از ویتامین C است. تحقیقات نشان داده که ویتامین C تولید هیستامین را در بدن کاهش داده و به درمان حساسیت فصلی کمک می‌کند.

خورش کرفس

همشهری آنلاین: اگر می‌خواهید غذایی بپزید که هر دو ویژگی را داشته باشد این مدل خورش کرفس را امتحان کنید. در خورش کرفس با مرغ، فقط از کرفس استفاده شده و با آب نارنج یا آبلیمو طعم‌دار می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

۳۰۰ گرم فیله مرغ
۵۰۰ گرم کرفس
۱ عدد پیاز
۲ /۱ ق‌س رب گوجه فرنگی
۱ ق‌م زردچوبه
۱ ق‌س زعفران آب کرده
نمک به مقدار لازم
روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
۳ ق‌س آب نارنج یا آبلیمو

۱. کرفس‌ها با ساقه و برگ را خوب شسته و خشک کنید. آنها را به اندازه دلخواه خرد کنید و کناری بگذارید. پیاز را پوست کنده، بشویید و خلالی خرد کنید. در قابلمه‌ای مناسب کمی روغن ریخته روی حرارت بگذارید. بعد از داغ شدن روغن، پیازها را در آن ریخته و کمی تفت دهید.

۲. وقتی پیازها طلایی شدند کمی زردچوبه داخل قابلمه ریخته و حرارت دهید. حالا نوبت افزودن فیله‌های مرغ است. کمی که فیله‌ها تفت داده شدند، زعفران آب‌کرده را هم بریزید. کرفس‌ها را هم به قابلمه اضافه کرده و کمی با مواد تفت دهید، سپس مقداری آب ریخته و در قابلمه را بگذارید تا مرغ‌ها بپزندو خورش جا بیفتد. می‌توانید در این مرحله نمک و رب را هم اضافه کنید.

۴. در آخر که از پخت کرفس و مرغ مطمئن شدید، نوبت اضافه کردن آب نارنج است. حدود چند دقیقه که خورش جوشید آن را در ظرف مناسب ریخته و با برنج سرو کنید.

فوت و فن

در این خورش به خاطر خاصیت ضد حساسیتی آن از حداقل مقدار رب استفاده شده، در ضمن برای این‌که کم کالری هم باشد همه مواد خیلی کم تفت داده می‌شوند.

یه جور دیگه

برای بیشتر طعم‌دار کردن خورش، کمی نعنا داغ درست کرده و به خورش اضافه کنید.

کد خبر 825333
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha