آشپزی توصیهها و آداب
-
«نازخاتون» جهانی شد | طرز تهیه نازخاتون را بخوانید و یاد بگیرید
وبسایت اطلس جهانی غذا که غذاهای محبوب ملل را معرفی میکند «نازخاتون» غذای مازندرانی را نیز در فهرست خود قرار داده است.
-
همه فوت و فن پختن آش کدو حلوایی | آشی که هم خوشمزه و خوشرنگ است و هم پرخاصیت و شفابخش
کدو حلوایی کم وزنهای نیست در ارزش غذایی اما در غذاها به جایگاه به حقش نرسیده. میخواهیم حقش را ادا کنیم.
-
اگر غذایی که پختهاید شور شد با این روش ساده شوری غذا را بگیرید
گاهی برای ما پیش آمده که با یک وعده غذای بی نمک یا برعکس شور مواجه شده باشیم. اگر بی نمک بود با پاشیدن مقداری نمک رفع نقص می کنیم، اما مشکل مربوط به زمانی است که غذا شور شده باشد آن موقع باید به فکر یک لقمه ساده باشیم، اما اگر موقع پختن متوجه شوری شدیم بدانیم راهی برای رفع مشکل وجود دارد.
-
طرز تهیه دلمه رَز در زمان قاجار | کدام کشور دلمه را به نام خود در یونسکو ثبت کرد؟
دلمه انواع مختلفی دارد، اما دلمه برگ مو از مجلسیترین و محبوبترین دلمههای ایرانی محسوب میشود. جالب این جاست که این غذا حتی در زمان قاجار هم مرسوم بوده است.
-
تا حالا برای خودتان غذای پهلوانان را درست کردهاید؟ | فوت و فن پختن یک غذای اصیل کرمانشاهی
یک غذای ترش و شیرین مهمان سفره کرمانشاه که میتواند شما را شیفته خودش کند.
-
آذریها فقط با آش دوغشان نیست که معروفند! | تا حالا آش گوجه سنتی آذربایجان را امتحان کردهاید؟
از بچگی عاشق آشپزی بودم. دوست داشتم مهمان دعوت کنم و برایشان غذا بپزم. آنهم آش سنتی خودمان که مادرم همیشه در مهمانیها درست میکرد.
-
اگر غذا خیلی شیرین شد چکار کنیم | ۵ راهکار برای رفع شیرینی زیاد غذا
گاهی هنگام پخت غذا پیش میآید که غذا بیش از آنچه میخواهید شیرین میشود. برای رفع شیرینی زیاد غذا میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید.
-
اینفوگرافیک؛
دلایل کف کردن روغن هنگام آشپزی | با این روشها از کف کردن روغن جلوگیری کنید
برای اینکه روغن موقع سرخ کردن مواد غذایی کف نکند و یا کمتر کف کند راهکارهایی وجود دارد که در زیر میخوانید.
-
طرز تهیه شیک پروتئینی با مخلوط کن و بدون مخلوط کن | این ترکیب عضله ساز را در خانه امتحان کنید
اگر ورزش میکنید و فعالیت زیادی دارید باید به تغذیه خود بیشتر اهمیت دهید. تهیه شیک پروتئین برای تامین انرژی و افزایش عضله بسیار مناسب است.
-
این برنجها باعث مسمومیت میشوند | بهترین دما برای نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته شده چند روز در یخچال میماند؟
یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه برنج پخته بیرون یخچال به دلیل رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد، گفت: در صورت نگهداری در دمای بالای پنج درجه، برنج خیلی زود خراب میشود.
-
دستور پخت خورش آلوچه در زمان قاجار | با گوجه سبز «هلیخورش» بپزید | «هالی آوی»؛ ترانهای نادر با صدای خواننده پس از باران برای فقر زنان کارگر
فصل گوجه سبز یا آلوچه از راه رسیده است؛ میوه پرطرفداری که دهانتان را آب میاندازد. با این میوه میتوان حتی خورش هم درست کرد.
-
فوت و فنهای شغل آشپزی از زبان سامان گلریز | با این روشها آشپز ماهری شوید | آشپزی کار باحالی است اگر...
بیشتر افراد علاقهمند به آشپزی با سامان گلریز و برنامههایش آشنایی دارند و به همین دلیل است وقتی میخواهیم شغل آشپزی و شرایط وارد شدن به این حیطهی کاری را بررسی کنیم، کسی بهتر از او نمییابیم.
-
نگهداری پیاز خام در فریزر | چند روش آسان برای فریز کردن پیاز خام در فریزر خانه
پباز یکی از مواد اصلی بیشتر غذاهای ایرانی است. اگر میخواهید آن را فریز کنید تا در زمان آشپزی خود صرفهجویی کنید، راهکارهایی وجود دارد.
-
این خوراکیها را باهم نخورید ؛ سبزی مخصوص ماست و خیار | طبع عدسی را چگونه گرم کنیم
یک متخصص طب ایرانی با بیان اینکه طبق نظر حکمای این طب، مواد غذایی باید با مصلحاتشان مصرف شوند، گفت: مصرف همزمان برخی مواد غذایی میتواند باعث دل درد و آسیب به بدن شود.
-
طرز تهیه شامی بابلی برای ۴ نفر | این افطاری مقوی را از دست ندهید
شامی بابلی از غذاهای سنتی شهر بابل در استان مازندران است که به دلیل خوشمزه بودن در بیشتر شهرهای ایران نیز تهیه میشود. این شامی برای وعده افطار نیز بسیار مقوی و مفید است.
-
طرز تهیه شله زرد برای ۴ نفر | فوت و فنهای پخت شله زرد ؛ دسر محبوب روزهداران | چه کار کنیم شله زرد آب نیندازد؟
شله زرد یکی از دسرهای محبوب ایرانیهاست که معمولاً برای افطار و مناسبتهای مختلف به عنوان نذری پخته میشود و با آن از مهمانان پذیرایی میشود.
-
۱۱ اشتباه رایج آشپزهای ایرانی در پخت ماکارونی | با این ترفند ماکارونیها بههم نمیچسبند و یکنواخت میپزند
ماکارونی از غذاهای پرطرفداری است که طرز تهیه آن خیلی راحت است اما برخی افراد اشتباهاتی هنگام پخت ماکارونی انجام میدهند که در طعم آن موثر است.
-
ببینید | آشپزی عجیب در بیل مکانیکی | مدل متفاوت سرخ کردن ماهی را ببینید
فیلمی از طبخ ماهی داخل یک بیل مکانیکی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرده است.
-
طرز تهیه شیرینی گردویی | فوت و فنهای پخت شیرینی گردویی بدون فر
شیرینی گردویی یک شیرینی خشک و خوشمزه ایرانی است که به دلیل داشتن گردو بسیار مقوی است. این شیرینی در ایام نوروز هم طرفدار دارد.
-
اینفوگرافیک؛
راهنمای تبدیل درجه فارنهایت به سانتیگراد و بالعکس
اگر نمیخواهید وارد مسائل و فرمولهای ریاضی شوید، جدول تبدیل دما را در این مطلب ببینید؛ فقط به این جدول نگاه کنید و دمای فر را مطابق با آن تنظیم کنید.
-
طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی مخصوص عید | فوت و فنهای پخت شیرینی نارگیلی بدون فر
شیرینی نارگیلی یکی از شیرینیهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در عید نوروز نیز بسیار کاربرد دارد.
-
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی مخصوص ایام عید
شیرینی کشمشی بین ایرانیها بسیار پرطرفدار است که به دو صورت نرم و خشک تهیه میشود. این شیرینی برای ایام نوروز هم مناسب است.
-
طرز تهیه گراتن بادمجان ؛ ۵ نکته مهم برای پخت گراتن بادمجان | تلخی بادمجان را چطور باید گرفت ؟
گراتن بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و امروزی است که از ترکیب بادمجان با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه گراتن بادمجان همراه با نکات مهم برای تهیه این غذای خوشمزه را میخوانید.
-
طرز تهیه سمنوی خانگی | فوت و فنهای پخت سمنو
سَمَنو از جوانه گندم و آرد درست میشود. ریشه پخت این دسر شیرین و خوشمزه به خراسان برمیگردد. از سمنو به عنوان برکت زمین یاد و در بهار به عنوان یکی از سینهای سفره هفت سین پخته میشود.
-
طرز تهیه شیرینی مشهدی | روش پخت شیرینی مربایی با ماندگاری بالا برای عید
شیرینی مربایی یکی از شیرینیهای پرطرفدار در عید نوروز است که معمولا در بیشتر خانهها برای پذیرایی از مهمانان نوروزی تدارک دیده میشود. طرز تهیه این شیرینی چندان سخت نیست و میتوانید بهراحتی در خانه تهیه کنید.
-
طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی در فر و ماهیتابه | راز خوشمزه شدن شیرینی نخودچی
شیرینی نخودچی در نقاط مختلف کشور طرفداران خاص خود را دارد. اصالت شیرینی نخودچی متعلق به استان قزوین است و بیشتر در زمان عید نوروز تهیه میشود.
-
نفخ حبوبات را چگونه بگیریم ؟ | سادهترین و سریعترین روش گرفتن نفخ حبوبات
حبوبات یکی از منابع غنی تامین پروتئین هستند و میتوانند جایگزین مناسب و ارزانی برای گوشت باشند. در ادامه سادهترین و سریعترین روش گرفتن نفخ حبوبات را به شما آموزش دادهایم.
-
طرز بو دادن تخمه در فر | فوت و فن بو دادن تخمه آفتابگردان
تخمه آفتابگردان از تنقلات مورد علاقه مردم کشورمان بهویژه در زمستان است، بو دادن یا برشته کردن تخمه آفتابگردان خام کار چندان سختی نیست که میتوانید امتحان کنید.
-
طرز تهیه پنکیک خانگی | پیشنهاد صبحانهای آسان برای کودکان
پنکیک یکی از انواع صبحانههای بسیار خوشمزه بین المللی است که بهویژه بین کودکان طرفدار بسیاری دارد.
-
این غذای ساده در زمان ناصرالدین شاه شاهانه محسوب میشد | دستور پخت چند نوع کوکو به سبک نوه فتحعلیشاه | فرانسویان مبدع غذاهایی که سیبزمینی داشتند
دستور پخت چند نوع کوکو از زمان قاجار باقی مانده است که نشان میدهد تغییرات چندانی در پخت کوکو از گذشته تاکنون ایجاد نشده است.