آشپزی توصیهها و آداب
-
برای پاکسازی بدنتان این آش خوشمزه را درست کنید
با شروع زمستان بازار پخت آش و سوپ داغ میشود. حالا اگر بخواهید در پخت این آشها و سوپها تنوع ایجاد کنید بهترین کار استفاده از محصولات فصلی است.
-
اگر رژیم لاغری دارید این سالاد را درست کنید
با تن ماهی کنسروی لازم نیست فقط ساندویچ درست کنید، با آن انواع و اقسام سالادهای خوشمزه را هم میتوان درست کرد که هم کمکالری است هم مغذی.
-
یک سالاد مقوی زمستانی برای این روزهای سال
اگر به خاطر رژیم غذاییتان دربهدر به دنبال دستور تهیه انواع سالاد میگردید، یک نکته مهم را از یاد نبرید؛ اینکه در هر فصل به دنبال محصولات آن فصل باشید.
-
خوشمزهترین غذای کاشانیها را با این روش درست کنید
خوراک گوشت و لوبیا یا شاید بتوان گفت آبگوشت گوشت و لوبیا یکی از خوشمزهترین و متداولترین غذاهای نذری است که مردم کاشان آن را بسیار میپزند.
-
برای فرزندتان این غذای ضد سرماخوردگی را بپزید
پروتئین یکی از حیاتیترین مواد مغذی برای کودکان است. بچهها برای ترمیم عضلاتشان باید مرتب پروتئین حیوانی بخورند.
-
بهترین ماهی را این طور انتخاب کنید | ماهی تازه و سالم چه نشانههایی دارد؟
فصل صید ماهی تازه آغاز شده و میتوان با خیال راحت، ماهی تازه نوش جان کرد. درواقع میتوان تا حدی اطمینان داشت که ماهی و دیگر آبزیانی که میخریم، سردخانهای و فریزی نبود و باقیمانده صید صد سال پیش نیست.
-
با این مواد غذایی زانو درد را درمان کنید | درمان آرتروز و بیماری مفصل با تغذیه مناسب
افزایش سن، یکی از دلایل ابتلا به آرتروز است. بیماری تقریبا شایعی که عواملی چون اضافه وزن، کمتحرکی یا بیتحرکی، تغذیه نادرست، حرکات سریع و ناگهانی اندامها، نشستنهای طولانی مدت و تکرار کارهای سختی چون تایپ کردن، خیاطی، نوشتن، و... همگی زمینهساز ابتلا به آرتروز است.
-
این معجون، مخصوص روزهای سرد است
هوا که رو به سردی میرود، نوشیدنیهای داغ بیشتر میچسبد. هاتچاکلت یا همان شکلات داغ یکی از رایجترین نوشیدنیهای کافیشاپی است.
-
این مربا را برای صبحانه نخورید!
کامکوات یا به قول عدهای پرتقال تزئینی از جمله مرکباتی است که هم خام آن با پوست در سبد میوهها خوردنی است هم پخته آن به صورت مربا.
-
۷ راهکار برای پخت شیرینیها و کلوچههای خوشمزه | چگونه در زمان پخت شیرینی اشتباه نکنیم
درست کردن شیرینی و کلوچه تجربه لذت بخش و ارزشمندی است که نیاز به توجه دقیق به جزئیات دارد.
-
یک کیک خیلی خاص یلدایی که سربلندتان میکند!
این روزها انواع و اقسام کیکها با طعمهای مختلف به صورت کارخانهای در بستهبندیهای مختلف عرضه میشود.
-
بچهها عاشق این چیز کیک میوهای میشوند
یکی از لذیذترین و خوشمزهترین میوههای پاییزی انجیر است ولی با توجه به اینکه پوست بسیار لطیفی دارد، به یک چشم به هم زدن پوستش زخمی شده و از شکل و قیافه میافتد.
-
برای درست کردن این غذا باید قدرت ریسک کردن داشته باشید!
غذای من درآوردی یعنی یک غذای خاص، اینکه تا حالا کسی آن را کشف نکرده باشد و حتی جرات کشفش را هم نداشته باشد.
-
با این کیک هندوانه ای دورهمی یلدا را شیرینتر کنید
در آستانه شب یلدا قرار داریم و خانواده های ایرانی در تب و تاب مهمانی برای بلندترین شب سال هستند.
-
با این چیپس یلدایی پرخاصیت و خوش طعم مهمانهایتان را غافلگیر کنید
در صورتی که ممنوعیت مصرف سیب زمینی دارید یا به دنبال خوراکی جدید و جالب برای دورهمی یلدایی خود هستید، چیپس کدو حلوایی را امتحان کنید.
-
آقایان با این غذا روی همه را کم میکنند
دیگر برای خودت مرد آشپزخانهای. فکر کن بعد از کباب کوبیدهای که درست کردی و باقلا پلویی که روی همه را کم کرد، حالا میخواهی به سراغ یک غذای آبرو جمع کن دیگر بروی. فکر کن. مسمای بادمجان. یک تریلی هم اسمش را نمیکشد. کلی برای خودش برو بیا دارد این غذا.
-
طرز پخت یک غذای اصیل به سبک سوئدی
به شمال اروپا میرویم و در شبهجزیره اسکاندیناوی توقف میکنیم. برایمان جالب است بدانیم شاه کارل گوستاو شانزدهم در غذاهایش از چه ادویههایی استفاده میکرد و میز شامش را چگونه میچید.
-
چه زیتونی برای تهیه زیتون پرورده مناسب است؟ | خوشمزهترین زیتون پرورده را در خانه درست کنید | همه فوت و فنهای مزهدار کردن زیتونها!
بعضی خوردنیها دستساز و خانگیاش خوشمزهتر و دلچسبتر است. مثل ترشیهای خانگی و شور و همین زیتونهای پرورده شمالی که حالا در بیشتر شهرهای ایران شناخته شده و پرطرفدار است.
-
این پلو را همیشه با قارچ میپزند!
به آنهایی که عاشق قارچ هستند و توی هر خوراک و خورشی قارچ میریزند، پیشنهاد میکنیم قارچ پلو را هم امتحان کنند.
-
قصه جذاب برنج! ؛ اولین بار برنج را چه کسی وارد ایران کرد؟
بعضی خوردنیها این قدر همیشه هستند که انگار همیشه بودهاند. انگار هیچ وقت هیچکس باعث و بانی شکل گرفتنش نبوده و همیشه بوده.
-
روایتی از یک رقابت خوشمزه در مصلای تهران | از «آشپزی با مامان» چه خبر؟
ین روزها در یکی از سولههای مجموعه چهلسرای مصلای امامخمینی (ره) یکی از خوشمزهترین برنامههای تلویزیون یعنی مسابقه «آشپزی با مامان» درحال ضبط است؛ برنامهای که در چند فصل تولید شده و توانسته به یکی از پرمخاطبترین برنامههای شبکه ۵ تبدیل شود.
-
روش درست تفت دادن زرشک برای مجلسی شدن غذا | پوست میوهای که عطر زرشک را بینظیر میکند | اشتباه رایجی که خیلیها در تفت دادن زرشک انجام میدهند
زرشک که به آن الماس سرخ نیز میگویند، جایگاه ویژهای در میان ایرانیان و بهخصوص آشپزی ایرانی دارد و از آن برای تهیه غذا، نوشیدنی، مربا و شربت استفاده میکنند. این دانههای ترش و خوشمزه خواص زیادی دارند و برای تهیه زرشکپلو یکی از محبوبترین رسپیهای ایرانی از آن استفاده میشود.
-
یک آبگوشت خاص برای کسانی که مشکل گوارشی دارند
اگر مدتی است که به خاطر داشتن مشکل گوارشی کلا آبگوشت را از لیست غذاهایتان حذف کردهاید و حتی خیساندن نخود و لوبیا از قبل هم، دردی را برایتان دوا نمیکند، آبگوشت را با لوبیا چشم بلبلی بپزید.
-
دستور پخت عالی و متفاوت خورش آلو اسفناج
خورش آلو اسفناج یکی از خوشمزهترین خورشهای ایرانی است که به دلیل داشتن اسفناج سرشار از آهن و مواد معدنی است. برای تهیه این خورش خوشمزه و مقوی از ترکیب اسفناج با پیاز، گوشت یا مرغ، آلوی خورشتی، زعفران و... استفاده میشود.
-
سوپ میگو را با این روش درست کنید
کمتر سوپ یا آش ایرانیای پیدا میشود که در آن به جای مرغ و گوشت، از ماهی و میگو استفاده شده باشد ولی اهالی ساکن کشورهای شرق دور آنقدر به غذاهای دریایی علاقهمندند که حتی توی سوپشان هم ماهی و میگو میریزند.
-
پرونده ویژه گردشگری خوراک- ۱۴
چند نکته مهم درباره آداب غذا خوردن در خیابان
شکمگردی و سرزدن به رستورانها و کافههای شهر اگرچه بسیار لذتبخش است، اما باید دانست که این تفریح خوشمزه نیز مانند بسیاری از کارهای دیگر آدابی دارد که دانستن آنها خالی از لطف نیست.
-
خورش متفاوت و پرخاصیت ایرانی که با یک نگاه عاشقش میشوید
استفاده از سیب و به در پخت غذا، آن هم خورشهای قدیمی ایرانی، کار عجیب و غریبی نیست. ایرانیها در گذشته از میوهها هم به خاطر خاصیتهای درمانیشان و هم به خاطر طعم خوب در غذاها استفاده زیادی میکردند.
-
روش صحیح نگهداری باقیمانده غذاها در یخچال
حتما برای شما هم پیش آمده است که از گوشت و مرغ غذایتان مقداری باقی مانده و باید آن را برای وعدهای دیگر، داخل یخچال نگهداری کنید اما روز بعد طعم و بوی آن شما را از مصرفش منصرف کرده باشد؛ احتمالا به این دلیل که راه صحیح نگهداری باقیمانده غذا در یخچال را نمیدانستید.
-
طرز تهیه کلمپلوی تهرانی؛ برای کسانی که از غذاهای تکراری خسته شدهاند
کلمپلو یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. معمولا وقتی صحبت از کلمپلو میشود، ناخودآگاه کلمپلوی خوشمزه شیرازی به ذهنمان میآید و نام کلمپلو با برند شیرازی عجین شده است. اما کلمپلوی تهرانی هم برای خودش رقیب قدری است و نمیتوان آن را دست کم گرفت.
-
کباب اصفهانی را با این شیوه درست کنید
کباب حسینی یک جور کباب چنجه است ولی به جای آنکه آن را روی آتش درست کنند، آن را در تابه سرخ کرده و همراه با طعمدهندههای همراهش میپزند.