تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۷:۵۵

همشهری آنلاین - شهره فرجی: پودر نارگیل، اصلی‌ترین ماده به کار رفته در این نوع شیرینی است.

مواد لازم:

شربت قوام آمده: یک‌ چهارم فنجان

پودر نارگیل: 2 فنجان

پودر پسته:‌ برای تزیین روی شیرینی

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر: نصف فنجان

آب:‌یک چهارم فنجان

گلاب: 2 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

• برای تهیه شربت، آب و شکر و گلاب را با هم ترکیب کرده و آنقدر حرارت دهید تا کمی سفت شده و قوام آید.

• آن را از روی حرارت برداشته بگذارید کمی خنک شود. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شود.

• پودر نارگیل را درون مخلوط شربت بریزید تا به صورت خمیر درآید و دیگر حالت چسبندگی نداشته باشد.

• مایه آماده شده را درون قالب چرب شده باقلوا، ‌پهن نموده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد.

• پس از اینکه مایه سفت شد و خودش را گرفت، با استفاده از چاقو آن را به شکل لوزی برش دهید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها