مواد لازم:
خلال پسته: برای تزیین
پودر هل: یک قاشق سوپخوری
پودر قند: 125 گرم
آرد نخودچی: 125 گرم
روغن جامد: 250 گرم
طرز تهیه:
• روغن جامد، پودر قند و هل را با یکدیگر مخلوط نموده و آنقدر هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
• آرد نخودچی را بتدریج به مواد اضافه کرده، سپس مواد را ورز دهید.
• به مدت 24 ساعت در فضای آشپزخانه به خمیر، استراحت دهید.
در این مرحله، میتوانید دو کار انجام دهید: یا کل خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید یا شیرینی را به شکل دلخواه درآورده و قالب زنید، سپس آنها را درون سینی فر قرار داده و بعد از 24 ساعت سینی را درون فر بگذارید.
• برای تهیه شیرینی میتوانید، خمیر را، به قطر یک سانتیمتر روی یک سطح صاف پهن کرده و به صورت سنتی آنها را قالب بزنید و یا به اندازه یک فندق از خمیر را برداشته، آن را در دست گرد کنید و با چاقو روی آن را شکل دهید.
• شیرینیهای آماده را با فاصله، روی سینی فری که کف آن را از قبل کاغذ مخصوص شیرینیپزی گذاشتهاید، بچینید و روی هرکدام از آنها، خلال پسته بگذارید.
• سینی را در طبقه وسط فر قرار داده، با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه، آنها را حرارت دهید.