مواد لازم:
بیسکویت پودر شده: 100 گرم
گردوی چرخ کرده: 250 گرم
سفیده تخممرغ: 6 عدد
جوهر لیمو: نصف قاشق چایخوری
شکر: 400 گرم
آرد گندم یا آرد برنج یا آرد ذرت: یک سوم پیمانه
وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- گردوی چرخ کرده، سفیده تخم مرغ، شکر، پودر بیسکویت و آرد برنج یا آرد ذرت را در ظرفی با هم، مخلوط کرده و آنها راچند بار از چرخ گوشت رد می کنیم تا کشدار شود.
2- سپس آن را درظرفی ریخته، روی حرارت ملایم قرارداده و هم می زنیم تا مایع داغ شود.
3- جوهرلیمو را در یک قاشق سوپخوری آب جوش حل کرده، به مایه اضافه می کنیم .
4- ظرف را از روی حرارت برداشته و مقداری سفیده تخم مرغ روی آن می ریزیم تا سطح آن خشک نشود و مایع خنک شود.
5- وانیل را به آن اضافه کرده، هم می زنیم.
6- در کف سینی فر، کاغذ روغنی قرار داده و مایه شیرینی را با استفاده از قیف مخصوص و با رعایت فاصله، روی کاغذ می ریزیم و با حرارت متوسط در فر (250 درجه) به مدت 20- 15 دقیقه حرارت میدهیم تا کاملا بپزد.
توجه:
اگر در مرحله اول کار ، متوجه شدید هنگام چرخ کردن ، خمیر سفت است میتوانید یک یا دوعدد تخممرغ به خمیر اضافه کرده، تا شل شود.