مواد لازم:
تخممرغ: 6 عدد
آرد سفید گندم: 100 گرم
پودر نشاسته: 100 گرم
گلاب: چهار تا پنج قاشق سوپخوری
روغن: جهت سرخ کردن
پودر قند: مقداری برای پاشیدن روی شیرینی
طرز تهیه:
• ابتدا نشاسته را درون یک کاسه بریزید، سپس گلاب را کم کم به نشاسته اضافه کنید.
• پس از اینکه گلاب و نشاسته را خوب باهم مخلوط کردید، تخممرغها را درون مخلوط شکسته و هم بزنید.
• اکنون نوبت به آرد میرسد. پس از اینکه آرد را الک کردید با مواد فوق مخلوط کرده، و خوب هم بزنید.
• قابلمه گود و کوچکی را اتنخاب کرده و آن را پر از روغن کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
• قالب مخصوص شیرینی پزی را درون روغن قرار دهید تا داغ شود، سپس، دسته قالب را بگیرید و آن را تا حد یک میلیمتر مانده به لبه ، درون مایه فرو کنید و بلافاصله قالب را در روغن داغ روی حرارت ملایم قرار دهید و به محض اینکه شیرینی خودش را گرفت قالب را کمی تکان دهید تا مایه از آن به راحتی جدا شده و درون روغن سرخ شود. مراقب باشید تا شیرینی طلایی رنگ شد فورا آن را از روغن بیرون آورید.
• پس از اینکه مایه تمام شد و شیرینیها آماده شدند، آنها را درون ظرف مناسبی ریخته و روی آنها خاکه قند بپاشید.