همشهری‌آنلاین-افشین سپهوندی*: نمایشگاه موسیقی فرانکفورت امسال با حضور سه نماینده از ایران و اجرای موسیقی زنده توسط گروه ضربانگ برگزار شد. گزارشی از این نمایشگاه را بخوانید.

امسال هم مانند سالهای گذشته شرکت تحقیقاتی صوت آذین ششمین حضور خود  در نمایشگاه موسیقی   Musik Messe 2010 (24 تا 27 مارچ 2010 ، 4 تا 7 فرودین 1389 ) را تجربه کرد. با اینکه نمایشگاه موسیقی امسال به دلایل رکود اقتصادی و مشکلاتی مشابه یکی از سالهای کم رونق خود را از نظر تعداد بازدید کننده پشت سر نهاد اما غرفه صوت آذین یک سال پر بازدید  در تاریخ حضور خود در این نمایشگاه را به ثبت رساند.

  امسال نیز مانند هر سال با ارائه محصولات نو آورانه  شاهد ارائه محصول نرم افزاری جدید دیگری به نام کتاب صوتی به دو زبان انگلیسی  و فارسی در کنار سایر محصولات  این شرکت  بودیم . این نرم افزار شامل بیست تصنیف جاودانه ایرانی بوده که به روشی نوین با هم روندی نوت و موسیقی برای اولین بار به علاقه مندان موسیقی ایران به دوزبان انگلیسی و فارسی در سراسر جهان ارائه گردیده است.

ما سال گذشته نرم افزار فارابی را در این نمایشگاه عرضه کردیم.[عرضه نرم‌افزار فارابی در نمایشگاه موسیقی فرانکفورت]

موزیک مسه 2010 امسال قدری برای حضور نماینده ایران  متفاوت بود چرا که شرکت صوت آذین برای اولین بار توانست بر روی صحنه عمومی اجرای نمایشگاهAcoustic stage  که به گروههای مختلف از موسیقی های ملل مختلف اختصاص داده می شود زمانی را برای اجرای گروه ضربانگ ترتیب دهد و نهایتاً  در دو بخش با دو نوازی تمبک و دف گروه ضر بانگ  در روز سوم نمایشگاه  به اجرای موسیقی پرداختند.  این کنسرت که بعد از معرفی نماینده شرکت صوت آذین از جزئیات و پیشینه  سازهای بکار رفته در آن برگزار شد ، مورد تشویق  ویژه حضار قرار گرفت.

مدتهاست که صوت آذین تنها نماینده موسیقی ایران در نمایشگاه مهم  موسیقی فرانکفورت است، اما امسال خوشبختانه شاهد حضور دو نماینده دیگر از کشور ایران بودیم که خود حائز اهمیت و امیدواری فراوان است.[معرفی نسل جدید دف با پوست مصنوعی توسط پژمان حدادی]

 نکته قابل ذکر در این میان آن است که از آن رو که موسیقی از موضوعات بسیار مهم و فرهنگی هر کشور محسوب می گردد لذا اکثریت قریب به اتفاق شرکت کنندگان در این چنین رویدادی بخش زیادی از هزینه های مصروفه را از دولت  بواسطه حمایت در جهت توسعه موسیقی و فرهنگ کشور خود دریافت می دارند اما در کشور ما نه تنها این گونه حضور ها با هزینه شخصی صورت می گیرد بلکه مشکلات فراوانی نیز بر سر راه این حضور  قرار دارد ، در حالیکه می توان با برنامه ریزی درست و حمایتی مناسب حضوری قدرت مند و در خور فرهنگ و هویت موسیقی ایران زمین را فرا هم آورد.[نمایشگاه موسیقی فرانکفورت و صنعت موسیقی ما]

*مدیر موسسه صوت‌‌آذین و طراح نرم‌افزار فارابی

برچسب‌ها